Mihaela Šūmahera sieva sniedz retu interviju jaunās "Netflix" dokumentālās filmas tīzerī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels un Korinna Šūmaheri
Mihaels un Korinna Šūmaheri Foto: JENS KALAENE/AFP

Sacīkšu leģendas Mihaela Šūmahera sieva Korinna Šūmahere dzirdama jaunajā platformas "Netflix" topošajā dokumentālās filmas tīzerī par F1 braucēja dzīvi.

Filmā, kuras iznākšanas datums ir 15. septembris, būs skatāmi iepriekš neredzēti kadri par sacīkšu braucēju, kurš pirms astoņiem gadiem slēpošanas negadījumā guva dzīvi mainošas traumas.

Treilerī Šūmahera ģimene runā par viņa spēcīgo mentalitāti un to, cik liels paraugs viņš ir visiem radiniekiem.

"Es vienkārši jutu, ka viņš ir īpašs. Viņš ir garā ļoti spēcīgs. Ārkārtīgi spēcīgs. Viņš joprojām katru dienu spēj man parādīt, cik stiprs viņš ir," sacīja Korinna.

Nevis sportista 2013. gadā piedzīvotais negadījums, bet gan izcilā karjera būs dokumentālās filmas centrālais punkts.

Režisore Vanesa Nokere sacīja: "Lielākais izaicinājums noteikti bija atrast līdzsvaru starp dokumentālajiem materiāliem un ģimenes sajūtām. Pati Korinna Šūmahere bija mūsu lielākais atbalsts šajā jautājumā. Viņa vēlējās izveidot autentisku filmu, lai parādītu Mihaelu tādu, kāds viņš ir, ar visiem kāpumiem un kritumiem. Ļoti iedvesmojoša, silta sieviete, kas atstāja paliekošu iespaidu uz mums visiem."

Filmu sākotnēji bija plānots izlaist pagājušajā gadā, taču milzīgais materiāla apjoms radīja aizkavēšanos. Noskaties filmas tīzeri!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu