VIDEO ⟩ Dziedātāja Anmary skolas gaitām poš savu dēlu Gabrielu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dziedātāja Anmary (Linda Amantova) piedalās koncertuzvedumā "Laika vārti", kurā izskan pēdējo 30 gadu Latvijas spēcīgākās dziesmas un tiek izdejotas spēka dejas.
Dziedātāja Anmary (Linda Amantova) piedalās koncertuzvedumā "Laika vārti", kurā izskan pēdējo 30 gadu Latvijas spēcīgākās dziesmas un tiek izdejotas spēka dejas. Foto: Zane Bitere/LETA

Šova "Balss maskā" otrās sezonas vicelīdere dziedātāja Anmary jeb īstajā vārdā Linda Dinsberga savu 11 gadus veco dēlu Gabrielu poš jau piektajai klasei. Abiem kopā patīk doties uz veikaliem, lai iepirktos, vēstī raidījums "Bez Tabu".

Gabriels atklāj, ka apģērbam esot jābūt ērtam un arī stilīgam. Ja šī kombinācija izdodas, tad kļūsti pašpārliecinātāks.

Stiliste Indra Salceviča iesaka neķert uzreiz pirmo, kas pagadās.

Viņa arī uzsver, ka mūsdienu bērnus, kuri tagad mācīsies 5., 6. klasē, nemaz nevajagot salīdzināt ar sevi. Līdz ar to ir jārod kompromiss brīžos, kad jādodas sarūpēt jaunas drēbes.

Arī Anmary seko līdzīgam piemēram, taču vēl viens zelta padoms – piemērīt, pagrozīties, un sajust tērpu. Linda uzsakta, ka dēlam ir laba gaume. Tomēr viskarstākās diskusijas rodas par apaviem.

Gabriels aci met uz stilīgiem apaviem, kas bieži parādās sociālo tīklu vidē citiem vienaudžiem. Tikmēr māmiņa dod priekšroku kāju veselībai un ērtumam. Svarīgi arī pārliecināties, ka ir izvēlēts pareizais izmērs – lai nespiež vai arī lai nav par lielu. Arī šeit ar izvēli steigties nedrīkst.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu