VIDEO ⟩ Pļavniekos vieglā automašīna apskādē gan sastrēgumā stāvošo pasažieru autobuss, gan citu vieglo (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: OlegRi/Shutterstock

Piektdien, 27. augustā, Lubānas ielā, Pļavniekos, īsi pirms plkst. 13.00 notika avārija, kurā saskrējās divas automašīnas un uzņēmuma "Rīgas satiksme" pasažieru autobuss. Auto vadītāji sniedz pretrunīgas liecības, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Vieglās automašīnas vadītājs, veicot savādu manevru, iebrauca pretējā virziena joslā, aizķerot sastrēgumā stāvošu "Ford" automašīnu un pasažieru autobusu.

"Es vienkārši braucu pa šo līniju. Tieši pa līniju. Acīmredzot meitene man deva mājienu, ka tādēļ, ka līnija ir nesen uzzīmēta, riteņi laikam noslīdēja pa kreisi un aizķēra autobusu. Pa šo līniju braucu, jo tas man ir ieradums no Anglijas. Anglijā taču satiksme organizēta otrādi, un šeit sanāk arī es tā braucu," savu versiju izklāta "Honda" automašīnas vadītājs, kurš izraisīja sadursmi.

Savukārt "Ford" vadītāja, kurai "Honda" uztriecās virsū, apgalvo, ka viss bija pavisam citādāk.

"Mēs stāvējām pie sarkanā. Sākumā viņš pagriezās pret mani, bet tad pret autobusu. Man šķiet, ka viņš nebija pie stūres. Es tiešām nezinu.

Man automašīnā sēž bērns, un es no sākuma paskatījos uz bērnu. Bet viņš izkāpa no pasažiera puses," stāsta "Ford" vadītāja.

Apkārtējie, kuri redzēja notikušo, apgalvo, ka pie "Honda" automašīnas stūres sēdējis kāds cits.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu