Melna diena uz Latvijas ceļiem – avārijās gājuši bojā trīs cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policija.
Ceļu policija. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijā vakar reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā trīs un cieta vēl 28 astoņi cilvēki, informēja Valsts policija.

Kādā ceļu satiksmes negadījumā Latgalē vakar gājuši bojā divi cilvēki, taču sīkāka informācija par notikušo pašlaik vēl nav sniegta.

Savukārt vakar pēc plkst.23 Olaines novada Pārolainē, uz Jelgava šosejas notika ceļu satiksmes negadījums, kurā vadītājs ar "Toyota" markas automašīnu uzbrauca gājējam, kurš no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Svētdien 14 cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, septiņi - Latgalē, četri - Zemgalē, divi - Kurzemē, bet viens - Vidzemē. No cietušajiem viens bija gājējs, bet pieci - velosipēdisti, vairums no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 17 autovadītājus: piecus - Rīgas reģionā, četrus - Zemgalē, pa trim - Kurzemē un Vidzemē, bet divus - Latgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 219 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 55 autovadītāji, Vidzemē - 53, Kurzemē - 45, Zemgalē - 43, bet Latgalē - 23 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 433 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu