VIDEO ⟩ Skandalozais "jūtūberis" Džeiks Pols līdzīgā cīņā uzvar bijušo UFC čempionu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols pret Taironu Vudliju
Džeiks Pols pret Taironu Vudliju Foto: AFP/SCANPIX

Pirmdien, 30. augustā uzvaru savā ceturtajā profesionālajā boksa cīņā izcīnīja "YouTube" slavenība Džeiks Pols.

Cīņu šova, kurā piedalījās arī Taisona Fjūrija populārais brālis Tomijs Fjūrijs, galvenais duelis norisinājās starp bēdīgi slaveno "YouTube" zvaigzni Džeiku Polu un jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas leģendu Taironu Vudliju.

Duelis noslēdzās ar Pola uzvaru pēc dalīta tiesnešu lēmuma - divi tiesneši cīņu ar rezultātu 77-75 un 78-74, kamēr viens tiesnesis uzskatīja, ka pārāks ar rezultātu 77-75 bija Vudlijs.

Lai gan cīņas gaitā sitienos precīzāks un aktīvāks bija tieši Pols, dueļa spilgtāko momentu sarūpēja tieši bijušais UFC 77 kilogramu divīzijas čempions. Vudlijs, izvairoties no Pola kreisā "āķa", pretiniekam trāpīja ar smago kreisās rokas sitienu, kā rezultātā Pols tika apdullināts un atspiedās pret virvēm. "YouTube" zvaigzne gan pēc šī sitiena ļoti ātri atguvās un cīņu spēja turpināt, jo arī Vudlijs pēc trāpītā sitiena neturpināja uzbrukt.

Pirms dueļa abi cīņas sporta pārstāvji runāja par līgumā iekļautu punktu, kas paredz revanša cīņu, tomēr Pols pēc uzvaras ringā pretiniekam teica, ka revanša cīņa notikšot tikai tad, ja Vudlijs uz kājas uztetovēšot vārdus "Es mīlu Džeiku Polu". Vudlijs šādai norunai piekrita.

Pols savas profesionālās boksa karjeras laikā ir uzvarējis visās četrās cīņās, kamēr Vudlijam šī bija debija boksa ringā. Savas MMA karjeras laikā Vudlijs ir izcīnījis 19 uzvaras un piedzīvojis septiņus zaudējumus, kā arī vienu reizi cīnījies neizšķirti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu