Trešdienas horoskops: 1. septembris (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 1. septembrim.

AUNS

Vari lūkoties pēc jauniem karjeras piedāvājumiem, jo profesionālajā jomā tava autoritāte tiks atzīta un novērtēta. Ja runa ir par naudu, noformē visu juridiski korekti.

VĒRSIS

Kaut arī darba nedēļa pilnā sparā, tev daudz pienākumu mājas dzīvē. Tas viss prasīs diezgan daudz laika, un rūpīgi jāplāno, lai vari to savienot ar darbu.

DVĪŅI

Šodien 1. septembris! Jaunas zināšanas noderēs – darbā, biznesā vai vienkārši sadzīvē. Ja oficiālajā mācību piedāvājumā neko atbilstošu neatrodi, tad meklē individuālu skolotāju.

VĒZIS

Profesionālajā jomā vēlams meklēt jaunus kontaktus un sadarbības partnerus, var rasties iespējas iesaistīties kādā jaunā finansiāli izdevīgā projektā.

LAUVA

Darbā daudz atbildīgu pienākumu, bet necenties visu paveikt uzreiz, var rasties kļūmes. Palēnām, pamazām. Kaut arī daudz darbu, jāpievērš uzmanība privātajai dzīvei un attiecībām ģimenē.

JAUNAVA

Esi uzmanīgs, kārtojot lietišķos jautājumus – pārbaudi dokumentus un rūpīgi sagatavojies, citādi var gadīties, ka saņem atteikumu vai rodas kādas grūtības.

SVARI

Darbā vai biznesā vajadzētu meklēt jaunas iespējas, patlaban ir labs laiks ienākumu pavairošanai. Nebīsties no ambicioziem projektiem un izaicinājumiem.

SKORPIONS

Lieli plāni un negaidītas iespējas. Nerīkojies pārsteidzīgi, visu izvērtē, bet pārāk nekavējies, citādi riskē palaist garām izdevību. Ātra peļņa diez vai būs, bet vari ielikt pamatus tālākai nākotnei.

STRĒLNIEKS

Liela nozīme būs sabiedriskām aktivitātēm – dodies uz pasākumiem vai piedalies to organizēšanā. Vari arī iesaistīties labdarībā, palīdzot dzīves pabērniem.

MEŽĀZIS

Lai arī ko tu plāno uzsākt, visam jāpieiet pragmatiski, tad veiksme būs ar tevi. Turklāt būsi labs padomdevējs kolēģiem vai darījumu partneriem.

ŪDENSVĪRS

Koncentrē spēkus un dodies uz priekšu! Tava pieredze ļaus tikt galā ar visdažādākajiem pārbaudījumiem, kas var uzrasties gluži negaidot.

ZIVIS

Ja kāda lēmuma pieņemšanā šaubies vai svārsties, paļaujies vairāk uz iekšējo balsi, nevis prāta apsvērumiem. Sajūtas nepievils. Kādam cilvēkam ļoti noderēs tavs padoms.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu