Piektdienas horoskops: 3. septembris (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauva "smejas"
Lauva "smejas" Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 3. septembrim.

AUNS

Koncentrējies uz darbu un karjeru. Ja rodas iespēja, piesaki sevi augstākam amatam vai pievērsies privātajam biznesam. Interesantas idejas, kā papildināt ienākumus.

VĒRSIS

Iespējams, tevi aicinās piedalīties pasākumos vai palīdzēt to organizēšanā. Dari tā – gūsi pozitīvas emocijas. Tikai neieguldi privātos līdzekļus.

DVĪŅI

Peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Nevajadzētu kārtot kredītu, pirkt preces līzingā, aizdot vai aizņemties no draugiem. Arī nopietnus lietišķos jautājumus pagaidām atliec.

VĒZIS

Darbs prasīs daudz spēku un enerģijas, taču viss nevirzīsies uz priekšu tik veikli kā gribētos. Mazliet apstājies, varbūt problēmas atrisināsies pašas no sevis. Lauzties aizslēgtās durvīs nav vērts.

LAUVA

Panākumi darbā vai biznesā atkarīgi no prasmes sadarboties un ieklausīties citu viedoklī. Ja arī kādā brīdī liekas, ka visu zini par visiem labāk, atceries, ka pārlieka pašpārliecinātība var kaitēt.

JAUNAVA

Pārdomu laiks. Iespējams, būsi noguris no rosības, tāpēc gribēsies, lai visi liek mieru. Mēģini šodien pabeigt darbus ātrāk un dari to, kas sniedz optimismu.

SVARI

Darbā vai biznesā sekmīgi var izveidoties sadarbība ar ārzemēm. Taču šodien ir piektdiena un pēc spraigās nedēļas ļoti vēlama atpūta – pastaigas dabā vai rāma pasēdēšana kādā āra kafejnīcā.

SKORPIONS

Var aktualizēties attiecību tēma. Ja esi ar kādu kopā, parūpējies par romantiskām nedēļu nogali. Brīvajiem ļaudīm iespējama liktenīga iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā jauni plāni un vēlme darboties plašāk – vairāk un labāk nekā līdz šim. Jāizvērtē iespējas un jādodas uz priekšu. Paveiktais sniegs gandarījumu.

MEŽĀZIS

Jauni plāni un ieceres, jāparēķina un jāķeras pie darba. Iegūsi domubiedrus un spēsi pārliecināt par projektu dzīvotspēju. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un atzīs par autoritāti.

ŪDENSVĪRS

Darbā jāstrādā ar pilnu atdevi. Var parādīties jauni projekti vai interesanti piedāvājumi. Rīkojies apdomīgi un solījumus noformē juridiski korekti.

ZIVIS

Kaut arī darba pilnas rokas un ikdienas rūpes prasa savu, neaizmirsti, ka viens no galvenajiem veiksmes principiem ir mīlēt sevi. Šovakar dari to, ko sirds kāro.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu