Sestdienas horoskops: 4. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miegains kaķis
Miegains kaķis Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 4. septembrim.

AUNS

Īpaša uzmanība jāpievērš naudas lietām. Ja dodies iepirkšanās tūrē, izvērtē, kas tiešām nepieciešams, un neļaujies izpārdošanu un atlaižu vilinājumam.

VĒRSIS

Mājās valdīs miers, mīlestība un saticība. Tā būs kā oāze pēc spraigām darba dienām. Piemērots laiks dažādiem saimniecības darbiem, neliela remonta uzsākšanai vai pārkārtojumiem.

DVĪŅI

Tādas rāmas dienas noskaņas. Gribēsi palikt vienatnē, pievērsties garīgām nodarbēm. Dari tā! Šādos brīžos radīsies noderīgas atziņas un atjaunosies spēki un enerģija.

VĒZIS

Mīļuprāt rosīsies mājas saimniecībā, izdaiļojot un uzlabojot interjeru, gatavosi ziemas krājumus un lutināsi savējos. Vakarā ciemos var pieteikties draugi.

LAUVA

Mājas dzīvē jāgādā par saskaņu. Ja esi plānojis kādus pārkārtojumus, apspriedies ar savējiem un uzklausi viņu vēlmes. Ja vēlies palutināt ar vērienu, paskati tomēr, kas notiek bankas kontā.

JAUNAVA

Svarīgāk nekā citkārt būs tas, lai mīļotais cilvēks respektē tavas vēlmes un ievēro tradīcijas. Varat sarīkot kādu mīļu pasākumu divatā. Brīvajiem ļaudīm iespējami aizraujoši piedzīvojumi.

SVARI

Daudz pienākumu mājās: jāapdara viss, kas iekrājies, jāpalīdz radiem, jāsaplāno nākotnē paveicamais. Paredzama liela rosība, taču nebūtu vēlams ķerties pie remontdarbiem.

SKORPIONS

Pirmajā vietā attiecību tēma. Jāgādā par saskaņu ar mīļoto cilvēku un visas situācijas jāizrunā – lai nepaliek neskaidrības. Brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos vēlams izturēties vērtējoši.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā privātās dzīves norises. Sirdslietās domīgas noskaņas, un ģimenē jāgādā par saticību. Šodien vēlams kaut kur iziet, nevis darboties mājās, jo tas var palielināt strīdiņu riskus.

MEŽĀZIS

Daudz pienākumu mājās – būsi aizņemts gan ar saimniecības darbiem, gan ģimenes apčubināšanu. Atceries: kas par daudz, tas par skādi. Vajag kādu brīdi veltīt arī sev.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā rūpes par mājas saimniecību un attiecības ar radiniekiem. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējamas vētrainas kaislības.

ZIVIS

Esi kopā ar savējiem, tava ģimene un māja ir tā stiprā pils, kur gūt pozitīvu uzmundrinājumu. Gandarījums nāks caur kopā saimniekošanu un mīļām sarunām pie vakariņu galda.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu