Svētdienas horoskops: 5. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vāvere. Ilustratīvs attēls.
Vāvere. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Horoskops svētdienai, 5. septembrim.

AUNS

Kopā ar mīļoto cilvēku būs jauki brīži, sirsnīgas sarunas un nākotnes plāni. Ja tev ir bērni, tad jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Jaunais mācību gads ir klāt.

VĒRSIS

Mājas dzīvē jāgādā par saskaņu un nevajadzētu ieplānot svarīgus saimniecības darbus. Vislabāk jutīsies, ja kaut kur aizbrauksi, izrausies no ierastās vides.

DVĪŅI

Parosies mājās, sakārto saimniecību, un pēc tam dodies garākā pastaigā, izbraucienā vai kopā ar draugiem izklaidēs. Ja tev nav otrās pusītes, pastāv iepazīšanās iespējas.

VĒZIS

Šodien vajadzētu pēc iespējas vairāk laika veltīt sev. Lasi, izglītojies, meklē noderīgu informāciju un apdomā, kādas mācības varētu uzsākt tuvākajā laikā.

LAUVA

Labprāt pavadīsi laiku kopā ar savējiem, atbalstīsiet cits citu un apspriedīsiet nākotnes ieceres. Vēlreiz pārliecināsies, ka ģimene – tā ir vērtība. Brīvajiem ļaudīm kaislības un vēlme sakārtot sirdslietu jomu.

JAUNAVA

Pavadi laiku kopā ar bērniem un sniedz viņiem atbalstu, neliedz padomu un izturies ar izpratni. Mīļums uzlabos attiecības. Vakarā laikus dodies pie miera, jo jaunā nedēļa būs spraiga.

SVARI

Mājās iekrājušies darbi, kas jāpaveic. Ja saimnieciskos jautājumos rodas domstarpības, neuztiep ģimenes locekļiem savu viedokli kā vienīgo pareizo.

SKORPIONS

Šodien vislabāk jutīsies ģimenē, savējo lokā. Raisīsies saturīgas sarunas un radīsies noderīgas idejas – gan par mājokļa labiekārtošanu, gan kopīgu biznesu.

STRĒLNIEKS

Svarīga sirdslietu tēma. Brīvajiem ļaudīm pastāv iespējas satikt cilvēku, ar kuru rodas simpātijas no pirmā acu skata. Pāriem derētu kopā pasākt kaut ko aizraujošu un iedvesmojošu.

MEŽĀZIS

Svarīga mājas dzīve un saimnieciskie jautājumi. Apdari to, kas straujajā dienu dunā palicis nepaveikts, bet neplāno lielus pārkārtojumus.

ŪDENSVĪRS

Pārdomu brīžus sagādās privātā dzīve. To, kas nav pa prātam, izrunā ar mīļoto cilvēku un neturi pie sevis. Tikai tā ieviesīsies skaidrība un risināsies problēmas.

ZIVIS

Velti uzmanību attiecību jomai un atrodi laiku, lai izrunātos ar mīļoto cilvēku. Atklātība un sirsnīga saruna nāks par labu un saliks visu pa plauktiņiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu