Ko sola zvaigznes? Septembra mēneša horoskops (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zvaigznes
Zvaigznes Foto: Unsplash

Septembrī vēlams iesākt un censties apdarīt svarīgos darbus, jo mēneša beigās planēta Merkurs ieņem negantu stāvokli. Astrologi to dēvē par retrogrādo kustību, kas rada piņķerēšanos dažādās sadzīviskās lietās. Toties labs laiks jaunu zinību apguvei.

Bet par visu pēc kārtas.

Līdzīgi kā augustā, arī septembrī tā dēvētie "lielie debesu spēlētāji" Jupiters, Saturns, Urāns, Neptūns, Plūtons nerāda lādzīgu vaigu. Un, kā jau rakstīju iepriekš, minētās planētas astroloģijā saistās ar globāliem notikumiem.

Tā ir ierastās kārtības drupināšana, varas pārdale, migrācija, robežu jaukšana un celšana, dažādu spēku cīņas un ilūzijas. Ja atskatāmies uz augusta notikumiem, tad šīs tendences pasaulē izpaudās visai spilgti. Un šīs tēmas joprojām būs aktuālas. Ilgi. Taču dzīvi apturēt mēs nevaram un ir lietas, ko ietekmēt arī nevaram.

"Dievs, dod man rāmu garu pieņemt visu, ko nespēju ietekmēt, drosmi ietekmēt visu, ko spēju, un gudrību vienmēr atšķirt vienu no otra," tā Kurts Vonnegūts. Tad nu darbojamies, jo mums tomēr katram sava zvaigžņu karte, savas iespējas un riski. Šāds spriedzes laiks ir noderīgs, lai attīstītos, mācītos, paplašinātu redzesloku, daudzas planētu kombinācijas tam labvēlīgas.

Jaunus uzņēmumus reģistrēt nevajadzētu, bet citus darbus apturēt nevaram un darām, kas jādara. Svarīgās lietas būtu vēlams paveikt vai vismaz iesākt līdz 27. septembrim, kad Merkurs ieņem retrogrādo stāvokli. Vēlāk īpaši uzmanīgam jābūt darījumos, ar dokumentiem, nevajadzētu pirkt auto vai sadzīves tehniku.

Parasti uzmanība pievēršama arī pilnmēness dienai, jo šajā laikā vairāk nekā citkārt var saviļņoties emocijas. 21. datumā agrā rīta/nakts stundā Mēness pilnā fāze Zivju zodiaka zīmē. Tā kā ietekme jūtama jau iepriekš, tad 20. datuma vakars piemērots kādam mīļi romantiskam pasākumam un mierīgai relaksācijai. Savukārt 21. datumā Mēness nonāk Auna zodiaka zīmē un tad gan jāuzmanās no strīdiem un sakāpinātām emocijām.

22. septembra vakarā Saule nonāk Svaru zodiaka zīmē un sākas astronomiskais rudens.

AUNS

Prāta potenciāls augstā līmenī, bet ieklausies arī intuīcijā. Tā palīdzēs labāk orientēties cilvēku nodomos un rīcības motīvos. Ja vajag padomu, tad taujā to labiem draugiem, viņu ieteikumi būs zelta vērtē. Kārtojot lietišķās darīšanas iestādēs, kārtīgi sagatavojies, jo var gadīties, ka atbildīgās personas runā citā valodā. It īpaši liela uzmanība pievēršama juridiskām niansēm. Privātajā dzīvē par garlaicību sūdzēties nevarēs. Bet – lai kā arī iet, neapspried to, kas notiek, ne ar draugiem, ne radiem. Tā tikai tava un otra cilvēka darīšana.

VĒRSIS

Ļoti nemierīgs mēnesis, daudz jautājumu risināmi. Konservatīvajam Vērsim var rasties ašās idejas, un vēlme pēc pārmaiņām darbā un sadzīvē. Nepieņem lēmumus steigā un nemeties avantūrās, vēlāk var nākties nožēlot. Vairāk nekā citkārt jāgādā par saticību mājās. Izrādi uzmanību saviem mīļajiem, brīvdienās palutini, parūpējies par saimniecību. Ja emociju iespaidā gribās pateikt kādu stingrāku vārdu, tad savaldies – miers baro, nemiers posta. Darbā vai biznesā darbojies no sirds un ar atdevi. Viegla peļņa nebūs, bet vēlāk varēsi baudīt saldus augļus.

DVĪŅI

Rosīgajiem Dvīņiem parasti viss iet no rokas, bet, iespējams, ka šomēnes darbā ļoti jāpūlas, lai varētu visu izdarīt kārtīgi un savlaicīgi. Dzīve traucas straujiem soļiem uz priekšu, tehnoloģijas attīstās, un jāspēj būt vienmēr formā. Ja rodas sajūta, ka pietrūkst kādu zināšanu, tad mācīties jau nekad nav par vēlu. Vienalga kādi diplomi iegūti. Slēdzot līgumus, pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Privātajā dzīvē pozitīvas noskaņas. Ja patlaban nav otrās pusītes, tad dzīve var uzdāvāt iespējas satikt savu īsto cilvēku.

VĒZIS

Māja un ģimene pirmajā vietā. Vienmēr un visur. Vēzis stāv un krīt par savējiem, un allaž gādā, lai mīļajiem viss labi, lai mājās labklājība un saticība. Šis mēnesis nebūs izņēmums. Kaut arī veikalos plaukti pilni ar visu, ko vien sirds kāro, tev liksies, ka labāk likt lietā savus kulināra talantus un pašam jāsarūpē kādi krājumi: ledusskapja saldētavā jāieliek ogas un zaļumi, mežā jāsalasa beciņas un podiņi. Darbs? Nav zaķis – neaizbēgs... Bet patiesībā visu paspēsi – ij par savējiem parūpēties, ij profesionālajā jomā izpausties.

LAUVA

Emocijas. Daudz emociju. Zvēru karalim Lauvam būs grūti tikt ar tām galā. Reizumis gribēsies kādam uzrūkt, reizumis pa kādai asarai notraukt. Dažu brīdi sirds teiks ko vienu, bet prāts pavisam ko citu. Brīvajā laikā dari to, kas palīdz gūt harmoniju. Satiecies ar draugiem, dodies izbraucienā, garā pastaigā vai meklēt mežā sēnes. Darba lietās jauni izaicinājumi. Izvērtē tos rūpīgi, lai no vilka bēgdams, lācim neuzskrien. Privātajā dzīvē – mīļas un pozitīvas noskaņas. Kopā ar savējiem izdomāsi iedvesmojoši aizraujošus brīvā laika pavadīšanas pasākumus.

JAUNAVA

Cāļus skaita rudenī... Iespējams, čaklā Jaunava tiks dāsni atalgota par iepriekš paveikto. Darbā tā var būt prēmija vai piemaksa, biznesā – lielāka summa firmas kontā. Šomēnes vajag orientēties un peļņu un neapstāties pie sasniegtā, apspried jaunas iespējas, slēdz darījumus. Tikai neuzņemies kredītsaistības, neaizdod un neaizņemies no draugiem. Tavs konts, tava nauda. Var sanākt diezgan liela skriešana starp darba un mājas pienākumiem, it īpaši, ja ir bērni skolas vecumā. Kādu laiku vajadzētu atrast sev – lai tā mierīgi atpūstos, gremdētos apcerēs vai ar kādu tuvu draugu pafilozofētu par dzīvi.

SVARI

Vēlme parādīt sevi, būt pamanāmam gan darbā, gan sadzīvē. Tas tev izdosies spīdoši – enerģija mutuļos, idejas birs kā no pilnības raga. Šajā mēnesī var ieplānot svarīgus darbus, arī tos, kas kādu laiku stāvējuši nedarīti. Vienīgi dažādu jautājumu kārtošanai iestādēs šis nav pārāk sekmīgs laiks. Komunikācijā iespējami pārpratumi, kādas prasības, kas neattiecas uz lietas būtību, u.tml. Ja tiešām kaut kas risināms, sagatavojies rūpīgi. Profesionālajā jomā var rasties iespējas palielināt ienākumus, nekautrējies runāt par atalgojumu. Ja cipars bankas kontā priecēs, tad ļoti gribēsies palutināt savus mīļos cilvēkus. Tērējies ar mēru.

SKORPIONS

Pārdomas par dzīvi – vēlēsies izprast un iedziļināties, kāpēc notiek tā, kā notiek. Skorpions jau ir tāds dziļo ūdeņu pārvaldnieks, kam tīk aizrakties līdz pašai saknei, vērtēt un analizēt. Darba dienas ritēs dinamiski, var nākt kādas pārmaiņas. Ja neesi mierā, bet neko nevari ietekmēt, tad labāk paturi viedokli pie sevis. Nav vērts strīdēties. Jāsargās no pārslodzes un stresa, kā arī neapdomīgas rīcības. Brīvajā laikā parosies mājās, sakārto saimniecību, un pēc tam dodies uz kultūras pasākumu vai kopā ar draugiem izklaidēs, atkarībā no tā brīža iespējām.

STRĒLNIEKS

Lieliskas iespējas realizēt savas ieceres. Izcelsies ar idejām un vēlmi darboties no sirds un ar atdevi. Tas tiks novērtēts gan ar atzinīgu vārdu, gan materiālā izteiksmē. Ekonomiski izdevīga būs arī iesaistīšanās jaunos projektos. Var gan pietrūkt kādu iemaņu vai zināšanu, taču tā nav nelaime - nekavējoties jāķeras pie mācībām un prasmju papildināšanas. Sirdslietās nepieciešama apdomība. Izvērtē, kas tev ir svarīgi un veido attiecības uz stabiliem pamatiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās – tavs dzīvesprieks, optimisms un šarms iedvesmos.

MEŽĀZIS

Uzmanīgi izvēlies sadarbības partnerus vai jaunus draugus, kontakti veidosies viegli, bet ne visi būs veiksmīgi un auglīgi. Tāpat jāsargās arī izšķiest laiks tukšā pļāpāšanā. Labāk būs, ja laiku veltīsi mācībām un dažādiem izziņas procesiem. Darbā var būt jauni uzdevumi un pārmaiņas, mēģini pieņemt un pielāgoties. Un seko līdzi naudas plūsmai. Kaut kas var bremzēties un plānotais bankas kontā parādīties ar novēlošanos. Attiecību tēmā diezgan nemierīgi. Lai izrautos no rutīnas, vajadzētu padomāt par jaukiem pasākumiem kopā ar mīļoto. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemēm.

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju, jauni plāni un vēriens, spēcīga intuīcija un laba iztēle. Būsi uz iedvesmas un darbības viļņa. Tajā pašā laikā nepārsteidzies un nesasteidz. Šomēnes jābūt apdomīgam gan ar sadarbības jautājumiem, gan naudas lietām. Rēķini līdzi izdevīgumu, turi kārtībā rēķinus un netērējies bez vajadzības, taču vari risināt sarunas ar finanšu iestādēm. Piemērots laiks arī nekustamā īpašuma jautājumiem un remontdarbiem. Attiecībās daudz emociju. Respektē mīļotā cilvēka viedokli.

ZIVIS

Būsi ļoti aizņemts ar darba pienākumiem. Paveiktais sniegs gandarījumu, jo izdosies tas, ko jau sen biji iecerējis. Vari mērķēt augstāk pa karjeras kāpnēm vai veidot savu biznesu, tikai jāuzmanās ar sadarbības partneru izvēli. Svarīgākajos jautājumos turi grožus savās rokās. Nepaļaujies uz labvēļiem vai paziņām un samazini sabiedriskās aktivitātes. Var gadīties, ka tas ir tikai velti iztērēts laiks. Sirdslietās romantika un saviļņojoši piedzīvojumi, bet ģimenes cilvēkiem atbalsts no savējiem un pārliecība, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem var paļauties.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu