Ar kailām rokām! Kalifornijā māte izglābj savu dēlu no pumas uzbrukuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mikhail Kolesnikov/Shutterstock

ASV, Kalifornijā kāda sieviete izglāba savu piecus gadus veco dēlu no pumas kārajiem zobiem, raksta raidsabiedrība BBC.

Puika spēlējās savas mājas pagalmā Santas Monikas kalnu apgabalā, kad puma viņam uzbruka. Savvaļas dzīvnieks vilka bērnu prom pa zālienu, bet viņa māte pamanīja notiekošo, izskrēja no mājas un ar kailām rokām sāka sist pumu, līdz tā atlaida bērnu.

Atbildīgās iestādes vēlāk atrada un likvidēja pumu.

Zēns guva traumas galvas un rumpja rajonā, tagad viņš atrodas slimnīcā Losandželosā. Viņam esot stabils veselības stāvoklis, vēstī ziņu aģentūra "Associated Press" (AP).

Kalifornijas Zivju un savvaļas dzīvnieku departamenta pārstāvis kapteinis Patriks Fojs aģentūrai AP sacīja, ka māte "absolūti izglābusi dēla dzīvību".

Ierodoties notikuma vietā, policisti netālu no notikuma vietas atraduši dzīvnieku, kas ar "nolaistām ausīm, šņukstēdams" tupējis krūmos, sacīja departamentā.

Policists nogalināja dzīvnieku, uzskatot, ka tas ir iespējamais vaininieks "savas uzvedības dēļ". DNS tests vēlāk apstiprināja, ka konkrētais dzīvnieks uzbrucis bērnam.

Pumu uzbrukumi Ziemeļamerikā ir ļoti reti.

Amatpersonas sacīja, ka iesaistītais dzīvnieks bijis jauns. Eksperti uzskata, ka konkrētā puma vēl tikai mācījās medīt, ziņo "CBS News".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu