"Kurp šī pasaule dodas?" Makgregors un citi cīņas sporta pārstāvji asi kritizē Pola un Vudlija boksa cīņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeiks Pols un Tairons Vudlijs
Džeiks Pols un Tairons Vudlijs Foto: AFP/SCANPIX

Pirmdien, 30. augustā, notikušo boksa cīņu starp bijušo UFC čempionu Taironu Vudliju un "YouTube" zvaigzni Džeiku Polu asi kritizējuši cīņas sporta pārstāvji.

Ilgi gaidītajā cīņā uzvaru ar dalītu tiesnešu lēmumu (77-75, 75-77, 78-74) pārāks bija Džeiks Pols. Pēc cīņas ar pārdomām sociālajos medijos dalījās ne viens vien cīņas sporta pārstāvis.

UFC leģenda un bijušais divu svara kategoriju čempions Daniels Kormjē izcēla sava amata brāļa aktivitātes trūkumu.

"Džeiks Pols parādīja, ka ir sīksts un nepadosies. Tairons nebija pietiekami aktīvs. Tiesa, šī nebija slikta cīņa. Pols bija pārguris. Kad puiši ir piekusuši, tev viņiem jāparāda "durvis." Sasodīts, Tairon," savā "Twitter" kontā rakstīja Kormjē, piebilstot, ka Vudlijam nevajadzētu taisīt tetovējumu "Es mīlu Džeiku Polu", par ko abi atlēti pēc cīņas vienojās.

Sašutis par cīņas iznākumu bija arī bijušais Vudlija konkurents Kamaru Usmans, kurš savulaik UFC 77 kilogramu divīzijas titulu izcīnīja tieši pret Vudliju. Nigērietis savā "Twitter" kontā vienkārši publiskoja tā dēvēto "facepalm" emotikonu.

Viens no UFC cīkstoņiem, kurš allaž ir gatavs atklāti nākt klajā ar savām domām ir Neits Diazs. Arī šoreiz kolorītais cīkstonis aizvadīto cīņu raksturoja bez liekām ceremonijām: "Šie abi čaļi ir mēsli."

Cits Vudlija bijušais pretinieks Gilberts Bērnss neslēpa savu pārsteigumu par Pola sniegumu: "Džeiks ne pārāk labi boksējas. Tomēr viņa sniegums bija daudz labāks nekā gaidīju. Savukārt Vudlijs bija ieradies nopelnīt. Viņš vairs negrib cīnīties."

Bijušais WBC un WBA divu divīziju boksa čempions Bado Džeks kritiski izteicās par Džeika Pola sniegumu: "Logans ir labāks par Džeiku."

Arī UFC vieglā svara cīkstonis Maikls Džonsons neslēpa savu sašutumu par cīņas norisi kā tādu: "Zvēru, ka šis ir visu lielākais izsmiekls. Uz kurieni pasaule iet..."

Protams, ar komentāru par cīņu nāca klajā arī Konors Makgregors, kurš to raksturoja ar vienu vārdu: "Siekalošanās".

Polu kritizēja arī Makregora draugs Dilions Daniss: "Džeika kāju darbība ir smagnēja un viņš uzbrūk tikai ar pamata sitieniem, aizverot acis."

Pols savas profesionālās boksa karjeras laikā ir uzvarējis visās četrās cīņās, kamēr Vudlijam šī bija debija boksa ringā. Savas MMA karjeras laikā Vudlijs ir izcīnījis 19 uzvaras un piedzīvojis septiņus zaudējumus, kā arī vienu reizi cīnījies neizšķirti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu