Rudens nāk ar lielo kārtošanu raidījumā "Dana ar kasti"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau nākamnedēļ kanālos TV3 un Go3 pirmizrādi piedzīvos jauns pašmāju kārtošanas raidījums "Dana ar Kasti". Blogere, Montesori skolotāja un grāmatas "Sakārto māju, sakārto prātu" autore Dana Gulbe 8 raidījumu ciklā dosies pie dažādām ģimenēm, palīdzēt ieviest kārtību viņu mājvietā

Katrā raidījumā tiks apskatīta kāda cita telpa. Ar ko sākt, kā neatmest visam ar roku pusceļā un kā kārtot tā – lai rezultāts nepazustu jau pēc pāris dienām? Raidījumu laikā Dana ciemosies pie dažādām ģimenēm ar atšķirīgām vajadzībām un dzīvojamām platībām. Taču kopīgais ir tas, ka kārtība jāievieš būs pašiem dalībniekiem, jo tikai tā var patiesi iemācīties pie tās tikt un pēcāk to ieviest arī citās telpās.

Pirmā raidījuma galvenais varonis būs priekšnams, kas kā īstena vizītkarte atspoguļo pirmo iespaidu un liek izdarīt secinājumus par tajā dzīvojošajiem cilvēkiem. Dana palīdzēs Dzeņu ģimenei 5 cilvēku sastāvā ikdienišķo skatu ar jaku, somu un nomesto apavu kaudzēm pie durvīm pārvērst patīkamā un aicinošā mājas ieejā.

Tāpat Dana dosies ciemos pie Māras Upmanes-Holšteines, lai kopīgiem spēkiem ieviestu kārtību bērnistabā un mēģinās izprast, kā tas nākas, ka visas noliktavas kļūst par "vietām, kur dzīvo lietas, kurām nekur citur nav vietas". Sezonas ietvaros kārtību piedzīvos arī tādas telpas kā virtuve, dzīvojamā istaba, kabinets un vannas istaba.

Raidījumu laikā Dana viesosies arī pie kāda eksperta, lai izzinātu sīkāk – kur un ko iespējams ziedot, ja mājās kas palicis nevajadzīgs, kā veidot bērnu attiecības ar telpu? Runāsim par modi, stilu un garderobi – kā tajā atrast līdzsvaru, kā arī pievērsīsimies noliktavām un kā tajās uzglabāt lietas, lai tās nepārvērstos par krāmu noliktavu.

"Televīzija, protams, šķiet izaicinošs lauciņš, īpaši tik jaunai jomai kā organizēšana. Tomēr jūtos pacilāta un gandarīta! Raidījuma tapšanas laikā arvien vairāk pārliecinos, cik lielas un pamatīgas pārmaiņas var iegūt ar tik vienkāršu lietu kā savu lietu sakārtošanu. Ceru, ka mums izdosies iedvesmot pēc iespējas vairāk skatītāju!", par gaidāmo stāsta Dana Gulbe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu