Kanāls TV3 no darba atlaiž vēl divas ētera personības (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: /LETA

Žurnāls "Kas Jauns?" vēsta, ka bez Laura Lizbovska un Artas Skujas no kanāla TV3 atlaistas vēl divas ētera sejas.

Atlaisto darbinieku vidū ir arī TV3 laika ziņu vadītāji Raitis Zapackis un Ilona Skorobogatova.

Izdevums "Kas Jauns?" vēsta, ka Zapackis aizkadrā strādājis teju no kanāla pirmsākumiem, savukārt Skorobogatova komandai pievienojās pirms diviem gadiem.

Tāpat izdevums vēsta, ka izmaiņas darba pienākumos skārušas ilggadējo darbinieku Ivo Jurkānu - viņš vairs nebūs redzams studijā, taču turpināšot darboties aizkadrā, veidojot sižetus.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ilggadējais sporta ziņu vīrs Lauris Lizbovskis par atlaišanu paziņoja vietnē "Twitter". "Mans 25 gadu gājums televizorā izbeidzas ar 31. augustu. TV3 mani nomaina. Paldies par 20 mēnešiem darba. Visiem, kuri man palīdzēja un atbalstīja, - milzīgs paldies! Katrā ziņā bija interesanti!" rakstīja Lizbovskis.

TV3 Info dienesta attīstības vadītāja Elīna Jēkabsone par Lizbovska atlaišanas iemesliem izteicās šādi: "Ieviešot jaunu TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu attīstības stratēģiju, ir veiktas izmaiņas komandā, pārtraucot sadarbību ar līdzšinējo "TV3 Ziņu" sporta ziņu moderatoru Lauri Lizbovski. Pateicamies Laurim par ilggadējo un profesionālo sadarbību! Par jauna kolēģa pievienošanos "TV3 Ziņu" komandai informēsim plašāk, tiklīdz būs jaunumi."

Darbu TV3 nācies atstāt arī raidījuma "900 sekundes" moderatorei Artai Skujai. Viņas vietā darbā stāsies LTV kultūras ziņu vadītāja Kristīne Komarovska.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu