Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ 18 gadus veca boksere pēc nokauta slimnīcā cīnās par savu dzīvību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē Kanādā ar šaušalīgu rezultātu noslēdzās kāda sieviešu boksa cīņa, pēc kuras kritiskā stāvoklī slimnīcā tika nogādāta meksikāņu boksere Dženete Cakariasa Capata.

18 gadus vecā Capata piedzīvoja zaudējumu ar ceturtā raunda tehnisko nokautu pēc tam, kad pretiniece viņai trāpīja precīzu sitienu kombināciju. Sākotnēji Capata bija pie samaņas un stāvēja kājās, tomēr neilgi pēc tam, kad tiesnesis paziņoja par cīņas noslēgšanos, jaunā boksere zaudēja samaņu.

Cīņu šova organizatori ziņo, ka Capata tā arī pie samaņas neatgriezās šobrīd ir mākslīgi radītā komā.

Pasākuma galvenā organizators Ivons Mišels skaidroja, ka situācija esot labāka nekā tā bijusi sākotnēji: "Ārsti apgalvo, ka viņas situācija ir uzlabojusies. Nākamās divas līdz piecas dienas būs ļoti būtiskas. Nākamās sešas nedēļas būs svarīgas, lai noteiktu, vai smadzenēm ir nodarīts bojājums un, cik smags tas ir."

Jaunās bokseres treneru korpusā bija arī viņas dzīves biedrs Džovani Martiness, kurš pie sportistes piesteidzās vēl pirms talkā nāca medicīnas personāls.

Tiek ziņots, ka Capata pirms cīņas veiksmīgi pārvarēja visas nepieciešamās neiroloģiskās pārbaudes, jo viņa ar nokautu piedzīvoja zaudējumu aizvadītā gada maijā.

Savas profesionālās karjeras laikā Capata uzvarējusi vien divās no sešām cīņām. "BoxRec" uzskaitītā statistika liecina, ka boksere trīs no četriem zaudējumiem piedzīvojusi ar nokautu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu