"Kā gan mierīgi dzīvot šajā pasaulē?" Krievijas sporta skaistule divus gadus cīnās ar neatlaidīgu vajātāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas sinhronās peldēšanas zvaigzne Varvara Subotina nesenā intervijā ar portālu "Sport 24" atklāja, ka jau divus gadus cīnās ar ļoti nepiekāpīgu "pielūdzēju", kuru drīzāk varētu nodēvēt par vajātāju.

20 gadus vecā sportiste sarunas gaitā norādīja, ka ar neatlaidīgo "pielūdzēju" viņa cīnījusies dažādos veidos, tomēr viņš joprojām atrodot veidus, kā ar simpātisko peldētāju sazināties.

Subotina nenoliedz, ka viņas popularitātei ir arī savas ēnas puses. Jo, neskatoties uz biežajiem komplimentiem, netrūkstot arī kritiķu, kuri viņas attēlus sociālajos tīklos dēvē par nepiedienīgiem.

Tomēr Subotinu jau divus gadus mierā neliek, kāds pielūdzējs, kurš savulaik vēlējies viņu apprecēt. Viss sācies aptuveni pirms diviem gadiem, kad pielūdzējs jaunajai peldētājai atzinies mīlestībā un sacījis, ka vēlas viņu precēt.

Nesaņemot atbildi, Subotinas fans ķēries pie citām metodēm, privātās ziņās sportisti zākājot. Subotina savos sociālajos tīklos publiskojusi attēlu no konkrētās sarakstes, vaicājot, par ko viņa pelnījusi tādu negativitāti.

"Viņš privātās ziņās sauca mani par pārlieku impulsīvu un sliktu cilvēku. Aiz pašas stulbuma es viņam atbildēju... Viņš norādīja, ka man esot nepieciešama psihiatra palīdzība," atcerējās Subotina, norādot, ka pēcāk pielūdzējs nesen sācis viņai sūtīt ziedus.

"Divus gadus viņš regulāri rakstīja, ka mēs apprecēsimies un es kopā ar viņu būšot pati laimīgākā," piebilda Subotina.

Nesen peldētāja savā "Instagram" kontā atkal sūdzējās par konkrēto vajātāju, publiskojot saņemtās vēstules sociālajos medijos un vēršoties pie palīdzības pie līdzcilvēkiem.

Neskatoties uz to, ka sieviete savu pielūdzēju nobloķējusi, viņš tik un tā atrodot veidus, kā pievērst sev uzmanību.

"Viņš raksta man, manai ģimenei, draugiem. Es vairs nezinu, ko iesākt," savā "Instagram" kontā rakstīja Subotina.

Ieraksta turpinājumā Subotina rakstīja, ka pielūdzējs bieži vēršoties pie viņa draudzenes: "Ar mani viņš sazināties nespēj, jo esmu viņu nobloķējusi. Bet viņš raksta manai draudzenei. Man ir jautājums - kā gan mierīgi dzīvot šajā pasaulē?"

Peldētāja gan norādīja, ka pēc šī ieraksta atsaukušies daudzi, norādot, kur ar šādu problēmu vērsties. Tomēr Subotina neslēpj, ka Krievijas likumdošana viņai likusi vilties, jo reālu veidu, kā apkarot šāda veida vajātāju neesot."

Vaicāta par to, vai pielūdzējs ar viņu turpinot sazināties arī pēc viņas ierakstiem "Instagram" stāstiņos, Subotina atbildēja apstiprinoši.

"Pēc ierakstu veikšanas es no viņa saņēmu ziņu. Uzreiz nobloķēju viņa jauno kontu. Ar to gan nekas nebeidzās, jo viņš sāka rakstīt manai jaunākajai māsai. Iedomājieties, kas notika manā galvā - es neesmu mājās, bet manai jaunākajai māsai sāk rakstīt šis psihopāts. Ko sagaidīt?! Viņš turpina rakstīt arī manai draudzenei. Viņu gan šis viss uzjautrina," norādīja Subotina.

Nobeigumā peldētāja sacīja, ka vismaz uz brīdi vajātājs viņu esot licis mierā. Lai gan viņa cer, ka miers būs visiem laikiem, Subotina piebilst, ka pielūdzējs aktīvāks paliekot tieši rudenī un ziemā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu