Uldriķis karjeru turpinās Nīderlandes virslīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Uldriķis
Roberts Uldriķis Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbola valstsvienības uzbrucējs Roberts Uldriķis pārcelsies uz Nīderlandes virslīgu, lai karjeru turpinātu Leivārdenas "Cambuur" komandā, ziņo klubs.

Klubs ziņo, ka 23 gadus vecais Latvijas izlases spēlētājs ir parakstījis līgumu uz nākamajām divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu sezonu.

Uldriķis pirms 2015.gada sezonas pievienojās Rīgas klubam "Metta", 2017.gada sākumā pārejot uz RFS. 2018.gada jūlijā viņš devās uz Šveices virslīgas klubu "Sion", kurā aizvadīja vairāk nekā trīs gadus. Šveices kluba sastāvā viņš aizvadīja vairāk nekā 80 spēles, piedaloties 23 vārtu guvumos.

1,98 metrus garais uzbrucējs kopš U-17 vecuma grupas ir visu vecumu Latvijas jaunatnes komandu dalībnieks, bet Latvijas pieaugušo izlasē viņš spēlējis 24 mačos, gūstot divus vārtus.

Pašlaik Uldriķis ir Latvijas izlases sastāvā trim spēlēm Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā septembra sākumā pret Gibraltāru, Norvēģiju un Melnkalni, pēc kurām dosies uz savu jauno klubu.

"Līdz ar Uldriķa ierašanos mūsu komandā ir dažāda veida uzbrucēji, un vajadzības gadījumā varam spēlēt arī savādāk," augumā garā uzbrucēja ierašanos skaidro kluba finanšu un tehniskais direktors Džeralds van den Belts. "Nav daudz uzbrucēju, kuri tik jauni jau ir nospēlējuši vairāk nekā 150 spēles un kuri ir arī savas valsts izlasē. Turklāt viņš ir spēlētājs, kurš ļoti apzināti veido savu karjeru un kurš mums labi atbilst mentalitātes un personības ziņā."

Š0brīd "Cambuur" Nīderlandes virslīgā ar trim punktiem trijās spēlēs ieņem 13.vietu 18 komandu konkurencē. Trijos mačos klubs guvis četrus vārtus.

Iepriekšējā gadā klubs trešo reizi savā vēsturē uzvarēja Nīderlandes pēc spēka otrās līgas čempionātā, iekļūstot virslīgā.

"Sion", kas iepriekšējā sezonā tikai pēdējā brīdī saglabāja vietu virslīgā, šobrīd ar septiņiem punktiem piecās spēlēs Šveices virslīgā ieņem ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu