"Esam labi draugi." Roberts Ķīlis un Ilze Viņķele vairs nav pāris (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka,Evija Trifanova/LETA

Izdevumam "Ieva" sociālantropologs, bijušais izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīļis apstiprināja, ka vairs nedzīvo kopā ar kādreizējo veselības ministri Ilzi Viņķeli.

Ķīlis, kurš 2019. gadā piedzīvoja smagu kritienu un pārcieta divas nopietnas galvas operācijas, atklāja, ka toreiz viņa lielākais atbalsts bija dzīvesbiedre Ilze Viņķele. Par abu attiecībām tika runāts kopš 2013. gada, taču abi to nedz noliedza, nedz sīkāk komentēja.

Nu Ķīlis intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, ka abi vairs nav pāris, taču uztur draudzīgas attiecības. "Jā, īrēju nelielu dzīvokli.

Ilze aizgāja, bet mēs bieži tiekamies, pastaigājamies. Joprojām esam labi draugi.

Tas nav mazsvarīgi, un man tas ir ļoti mundrinoši. Novēlu arī citiem, lai dzīvē būtu tādas attiecības ar cilvēkiem," intervijā atklāj Ķīlis.

Tāpat sociālantropologs neslēpj, ka šovasar piedzīvojis vēl vienu kritienu, pēc kura ārsti viņam konstatējuši afāzijas iezīmes.

Kā zināms, Ķīlis bijis divas reizes precējies un viņam ir trīs bērni. Savukārt Viņķelei aiz muguras ir šķirta laulība, un šā gada vasarā viņa tika manīta kardiologa Kārļa Trušinska sabiedrībā.

Pilnu interviju ar sociālantropologu Robertu Ķīli lasiet žurnāla "Ieva" 1. septembra numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu