VIDEO ⟩ Autovadītāja ietriecas ceļa malā stāvošā "BMW" un vidēji smagā stāvoklī tiek nogādāta slimnīcā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Jūrmalā tehniska problēma piemeklējusi kādu "BMW" autovadītāju, kuras auto apstājies uz vienas no centrālajām ielām un neilgi pēc notikušā apturētajā spēkratā ietriecies kāds cits braucamrīks, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Mašīna stāvēja ar avārijas ugunīm, attiecīgi, gribēju izlikt ārā avārijas trijstūri," atminas "BMW" vadītājas dzīvesbiedrs Jānis.

Vīrs atrada meklēto un salicis trijstūri grasījies jau paiet gabaliņu tālāk, lai noliktu to uz brauktuves. Laiks bijis labs un ceļa posms skaidri pārskatāms abos virzienos. Nekas neliecināja par to, kā varētu izvērsties šķietami tik nekaitīgā situācija.

"Pagriezos un sajutu, kaut kas nav īsti un atlecu nost. (..) Pilnā ātrumā, nebremzējot ietriecās. Es pussoli pagāju nost un tajā brīdī viņa ietriecās," stāsta "BMW" vadītājas dzīvesbiedrs Jānis, piebilstot, ka pie otras automašīnas stūres bija gados vecāka kundze, kura neizskaidrojama iemesla dēļ ietriecās viņa sievas spēkratā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā uzzinām, ka "Mercedes" stūrētajai paveicies mazāk – sievietei konstatēti vairāku ķermeņa daļu ievainojumi jeb politrauma un viņas stāvoklis tiek vērtēts kā vidēji smags, taču stabils. Protams, pēc šāda negadījuma kāds laiks nu būs jāpavada slimnīcā.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu