Cicips četru setu mačā pārvar "US Open" otro kārtu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stefans Cicips
Stefans Cicips Foto: EPA/Scanpix

Grieķu tenisists Stefans Cicips trešdien, 1. septembrī, četru setu mačā sasniedza ASV atklāta čempionāta trešo kārtu.

Cicips otrās kārtas cīņā ar rezultātu 6-3, 6-4, 6-7 (4:7), 6-0 pārspēja francūzi Adrianu Mannarīno (ATP 44.).

Pēc zaudējuma trešajā setā Cicips paņēma vairāk nekā septiņu minūšu ilgu tualetes pārtraukumu, sadusmojot sanākušos skatītājus. Arī pirmtdien mačā pret Endiju Mareju grieķis izmantoja neierasti ilgas tualetes pauzes.

"Neesmu izdarījis neko nepareizu, tāpēc nesaprotu skatītāju reakciju. Viņi nav spēlējuši tenisu augstākajā līmenī, lai saprastu, cik daudz ieguldījumu tas prasa un cik grūti ir. Dažreiz mums jāpaņem neliela pauze, lai izdarītu to, kas jāizdara," pēc mača teica Cicips.

Trešajā kārtā viņam pretī stāsies talantīgais spānis Karloss Alkarass (ATP 55.).

Nākamo kārtu sasniedzis arī ar 11.numuru izliktais argentīnietis Djego Švarcmans (ATP 14.), kurš ar 7-6 (7:4), 6-3, 6-4 guva virsroku pār Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) tenisistu Kevinu Andersonu (ATP 77.).

Vieglu uzvaru otrajā kārtā svinēja ranga otrais numurs Daniils Medvedevs no Krievijas, viņam ar 6-4, 6-1, 6-2 apspēlējot vācieti Dominiku Kepferu (ATP 57.). Trešo kārtu sasniedzis arī viņa tautietis, planētas septītā rakete Andrejs Rubļovs, kurš ar rezultātu 7-6 (7:2), 6-7 (5:7), 6-1, 6-1 uzvarēja spāni Pedro Martinesu (ATP 75.).

Turpretī fiasko piedzīvoja ar astoto numuru izsētais norvēģis Kaspers Rūds (ATP 11.), kurš ar 6-3, 4-6, 3-6, 4-6 piekāpās nīderlandietim Boticam van de Zandshulpam (ATP 117.).

ASV atklātais čempionāts, kas ir sezonas pēdējais "Grand Slam" turnīrs, norisināsies līdz 12.septembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu