Uģis Kuģis izstāsta, kā saskaņā ar vēdām notiks bērna ieņemšanas brīdis (7)

Apollo.lv
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: TVNET

360TV realitātes seriālā "Ģimene burkā" krišnaīts un attiecību konsultants Uģis Kuģis skaidroja, kā saskaņā ar vēdām norisināsies bērna ieņemšana. 

Lai krišnaīti ieņemtu bērnu, ir ilgstoši jāskaita īpašas lūgšanas, jālūdz svētība no apkārtējiem, kā arī jāsaklāj pati bērna ieņemšanas gulta, kurā notiks rituāls.

"Bērna ieņemšanas aktā sieva nosēdīsies priekšā un vīrs būs aiz viņas, skaitot mantras un pieskaroties sievietes orgāniem, svētot ķermeni, lai tas tiktu pieņemts. Visa procesa laikā jādomā par seksuālo aktu un vēl jāskaita lūgšanas, kas nav tavā valodā. Tā ir interesanta pieredze. Ar Tamalu mēs nemaz nepaspējām tik daudz izdarīt, jo sanāca jau ar otro reizi," 360TV realitātes seriālā "Ģimene burkā" stāsta Uģis Kuģis.

Attiecību konsultants un viņa sieva Linda saskaņā ar vēdiskajām tradīcijām grib bērnu ieņemt apzināti, lai piesaistītu īpaši dievbijīgu, kārtīgu un viedu dvēselīti.

"Ko mūsu kultūrā nozīmē sekss? Pavairot cilvēci. Lai radītu pēcnācējus, kas kalpo Dievam, nevis "sex, drugs & rock'n'roll". Ja bērns tiek ieņemts apzināti, viņš tiek pasaukts un gaidīts," tā Uģis.

Abi atzina, ka visvairāk gribētos ieņemt meitiņu. Kuģu pāris stāsta, ka nav jau arī tā, ka rituālu nav paredzēts izbaudīt - citādāk jau vīrietis nemaz nebeigtu: "Mēs neesam antiseksisti."

Kā zināms Uģis Kuģis kopā ar sievu Lindu savu ikdienas dzīvi izrāda realitātes seriālā "Ģimene burkā" un neslēpj – abi ar sievu vēlas ieņemt bērniņu, kas saskaņā ar vēdiskajām tradīcijām ir rituāliem bagāts process.

Par ģimenes netradicionālo pieeju attiecībām viedoklis ir gandrīz katram – gan to, ka abi ar sievu guļ atsevišķi, gan to, ka mīļoto kailu viņš tā arī nekad nav redzējis. Piedaloties realitātes seriālā, Uģis vēlas atklāt savus apsvērumus, kāpēc viņa dzīvē tradīcijām un rituāliem ir tik liela nozīme.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu