Kanje Vests atzinies, ka laulības laikā krāpis Kimu Kardašjanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kima Kardašjana Kanje Vests
Kima Kardašjana Kanje Vests Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Sava jaunākā studijas albuma "Donda" dziesmā "Hurricane" reperis Kanje Vests atzinies, ka laulības laikā krāpis sievu Kimu Kardašjanu. 

Izdevumam "Page Six" vairāki avoti apstiprinājuši dziesmas vārdu autentiskumu, atklājot, ka Vests krāpis Kardašjanu pēc tam, kad viņa bija laidusi pasaulē pirmos divus bērnus - Nortu un Seintu. 

"Dziesma savā ziņā ir viņa liecība par visu, ko viņš darījis nepareizi, un uzņemas atbildību par laulības izjukšanu," izdevumam "Page Six" atklāj kāds avots.

Dziesmā dzirdami vārdi: "Te es atkal izliekos pārāk bagāts / Te es atkal esmu ar jaunu meiteni / Un es zinu, kāda ir patiesība / Joprojām spēlējos pēc diviem bērniem / Ir daudz kas jāsagremo, kad tava dzīve ir allaž kustībā. (“Here I go actin’ too rich / Here I go with a new chick / And I know what the truth is / Still playin’ after two kids / It’s a lot to digest when your life always movin’ - ang.)

Runājot par "jaunu meiteni", avoti norāda, ka tā neesot Irina Šeika, par kuras romānu ar Vestu kļuva zināms šā gada sākumā. 

Dziesmā pieminēts arī tas, ka Vests nekad nav pārradies ģimenes multimiljonu dolāru vērtajā savrupnamā un  ka viņš cīnījies ar alkohola atkarību. 

Neraugoties uz šķietami atzīto neuzticību, "Page Six" pietuvinātie avoti apliecina, ka tas neesot bijis laulības izjukšanas iemesls, - kā zināms, pārim kopumā ir četri bērni un runas par abu laulības krīzi izskanēja pēc Vesta kandidēšanas uz ASV prezidenta amatu pērnā gada izskaņā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu