Kāpēc Megana? Princeses Diānas bijušais sulainis atklāj prinča Harija laulības noslēpumu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lorna Roberts/Shutterstock

Princeses Diānas bijušais sulainis atklāj, kāpēc princis Harijs izvēlējies tieši Meganu Mārklu. Viņš uzskata, ka Megana ir ļoti līdzīga "tautas princesei", vēsta portāls "Postimees".

Iespējamos iemeslus prinča Harija laulībām ar aktrisi atklāja bijušais princeses Diānas sulainis Pols Berels. Vīrietis, kurš Elizabetes II jaunākā mazdēla mātei kalpoja vairāk nekā desmit gadus atzīst, ka Harija izredzētajai ir daudz līdzību ar nu jau mirušo "tautas princesi".

"Harijs apprecējās ar Meganu, jo viņa līdzinās Diānai. Abas sievietes spēj aizstāvēt savus uzskatus, un viņas noteikti nevar nosaukt par vājām sievietēm," stāsta sulainis.

Tajā pašā laikā viņš pauda šaubas, vai gadījumā, ja princese Diāna būtu varējusi iepazīt sava dēla sievu, viņām saskanētu.

"Es domāju, ka viņas konfliktētu.

Es varu iedomāties šīs divas spēcīgās, neatkarīgās sievietes ar atšķirīgiem uzskatiem par lietām - tas būtu karš," uzskata Berels.

Viņš arī pastāstīja, ar ko atšķiras šīs divas brīvību mīlošās skaistās dāmas. Pēc viņa domām, Megana jau sākotnēji bija gatava presei un pastiprinātajai uzmanībai, savukārt mirušajai princesei tas bija jāmācās tikai tad, kad viņa apprecējās.

"Es domāju, ka galvenā atšķirība starp abām ir tā, ka Meganai ir spēles plāns, kamēr Diāna bija jauna un naiva," sacīja sulainis.

Princese Diāna no 1981. līdz 1996. gadam bija Lielbritānijas karalienes prinča Čārlza vecākā dēla sieva. Viņa traģiski nomira 1997. gadā autoavārijā, kas šokēja visu pasauli. Presē viņu vērtēja pretrunīgi, taču viņa bija īsta cilvēku mīlule, kamēr Megana bieži tiek kritizēta, jo īpaši pēc viņas lēmuma kopā ar vīru atkāpties no karaliskajiem tituliem, apvainojot karalisko ģimeni rasismā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu