Morgenšterna kāzas pārtrauc policija; atrastas 70 nezināmas izcelsmes tabletes (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozā repera Morgenšterna un viņa mīļotās Dilāras kāzās, kuras norisinājās 31. augustā, policija atrada vairāk nekā 70 nezināmas izcelsmes tabletes.

Morgenšterna grandiozo kāzu ballīti, kas norisinājās uz jahtas, pārtrauca uniformās tērpti policisti, kuri bija bruņojušies ar ieročiem. Kārtībsargi ieradušies, jo saņēmuši neskaitāmus sūdzību zvanus par ballītes troksni.  

Policisti uz izsaukumu līdz bija paņēmuši dienesta suni, kurš jahtā esošajā naktsgaldiņā atradis vairāk nekā 70 nezināmas izcelsmes tabletes, ziņo portāls "Telegram". 

Izrādās, ka uz jahtas klāja atradās kāds katoļu priestera apģērbā tērpies vīrietis, kurš ieteica kāzu viesiem iziet noteiktu "rituālu" - nobaudīt nezināmas izcelsmes konfekti. Pēc degustācijas viņš svinību apmeklētājiem novēlēja "patīkamu lidojumu". Policija konfiscēja tabletes un nosūtīja tās tālākai pārbaudei. 

Morgenšterns un Dilāra iepazinās kopīgā draugu ballītē 2017. gadā, pirms vēl reperis bija kļuvis slavens un bagāts, un, lai gan simpātijas neradās uzreiz - Dilārai Morgenšterns šķita biedējošs, bet puisis bija pārāk piedzēries, lai tikšanos vispār atcerētos, abi ar laiku tomēr kļuva par pāri.

2019. gada rudenī gan jaunie cilvēki pašķīrās pēc Morgenšterna iniciatīvas, lai viņš varētu pievērsties radošajai darbībai un uzdzīvei, tomēr jau 2020. gada vasarā pāris atkal bija kopā.

Pāris par saderināšanos paziņoja šā gada jūlijā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu