"Labi iesākām maču..." Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Zubovs pēc piedzīvotā zaudējuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sergejs Zubovs
Sergejs Zubovs Foto: Kaspars Volonts/Dinamo Rīga

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Zubovs pēc piedzīvotā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 14. sezonas pirmajā mačā izcēla komandas veiksmīgo sniegumu spēles sākumā.

"Dinamo" ceturtdien savā pirmajā spēlē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 14.sezonā viesos ar rezultātu 2:3 (2:1, 0:1, 0:1) zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv".

Latvijas klubs sezonu sāka jaudīgi, ar diviem vārtiem vairākumā iegūstot vadību ar 2:0.

"Labi iesākām maču un izveidojām vairākus labus momentus. Pirmajās 5-7 minūtēs vēlējāmies ieiet spēles tempā, kas arī izdevās. Otrais periods aizritēja smagā cīņā, bija problēmas ar iziešanu no savas zonas, kur pretinieki brīžiem mūs iespieda," pēcspēles preses konferencē stāstīja Zubovs.

Pārtraukumā treneris lūdzis hokejistiem atdot no sevis visu. "Bija momenti trešajā periodā un arī mača beigās, bet neizdevās izlīdzināt rezultātu. Bija dažas problēmas sagatavošanās periodā, taču negribētu attaisnoties. Jāieiet spēļu ritmā," atzina Zubovs.

Pamatlaika beigās "Dinamo" spēlēja vairākumā, bet vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju nomainīja vien tad, kad pretiniekiem bija beidzies mazākums.

"Nevarējām iegūt kontroli pār ripu un gaidījām īsto brīdi. Pēc tam jau bija par vēlu," secināja Zubovs.

Par pirmo "Dinamo" vārtu guvēju šajā sezonā kļuva Rūdolfs Červenijs, bet vēlāk precīzu metienu pievienoja Mārtiņš Karsums. Vārtus sezonas pirmajā spēlē sargāja Juhans Matsons.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu