VIDEO ⟩ Raizēs par maza bērna drošību, ko pieskata iereibis vīrietis, līdzcilvēki izsauc policiju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Līdzcilvēki uz ielas pamanījuši iereibušu vīrieti kopā ar bērnu. Viņi to apturējuši un ziņojuši likumsargiem, vēstī raidījums "Degpunktā".

PP Vidzemes pārvaldes pārstāvis Juris Inkins stāsta, ka tika saņemts izsaukums, ka pie sabiedriskā transporta pieturas "Mēbeļu nams", Purvciemā, ka tur atrodas vīrietis stiprā alkohola reibumā ar mazu bērnu.

Izsaucēji stāstīja, ka vīrietis esot braucis vienā sabiedriskajā transportā ar pārējiem, bet pa ceļam apstājies, attaisījis grādīgā dzēriena pudeli un jau visu paspējis izdzert. Apkārtējie centās pieskatīt bērnu, lai nekas nenotiek.

Sarunas laikā policistiem izdevies izdibināt, ka mazā meitenīte ir vien četrus gadus veca un viņas mamma, it kā esot darbā. Savukārt, uz asfalta sēdošais kungs, lai arī policistu uzrunāts nedaudz atžirdzis, nebija diez ko runājams.

Vīrietis bija stiprā reibuma stāvoklī, nespēja nostāvēt uz kājām, tāpēc policisti veica alkohola pārbaudi un secināja, ka viņa izelpā bija 2,9 promiles alkohola.

Pēc policijas pārbaudes atklājās, ka iereibušais vīrietis nav bērna tēvs. Kārtības sargi noskaidroja māte kontaktus un bērnu nogādāja mājās. Vīrietis bija sievietes dzīvesbiedrs.

Šī bija pirmā reize, kad likumsargi saņēma izsaukumu ierasties pie šīs ģimenes.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu