VIDEO ⟩ Krievijā blogeri ar līmlenti pielīmē pie automašīnas, kura traucas ar 180 km/h lielu ātrumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Instagram

Soču policija sākusi pārbaudi, reaģējot uz sociālajos tīklos publicētu video, kurā redzams, kā pa ceļu lielā ātrumā traucas "Chevrolet Camaro" ar tā ārpusē esošu vīrieti, kurš pie automašīnas virsbūves pielīmēts ar līmlenti.

Šo video 1. septembrī publicēja Sanktpēterburgas blogeris Deniss Mjasņikovs, kura "Instagram" kontam ir 800 000 sekotāju. Ierakstā redzams vīrietis, kurš ar trosēm piesiets pie dzeltenas automašīnas labās puses un aptīts ar līmlenti, bet pēc tam auto kopā ar viņu traucas pa ceļu.

"Sveiki, es ieskrējos līdz 180 kilometriem stundā, piesiets pie autiņa," zem video raksta Mjasņikovs.

Emuāru autors ievietojis internetā vairākus video, kas uzņemti pirms brauciena, tā laikā un pēc tā. Kad viņš tika atsaistīts no automašīnas, Mjasņikovs atzina, ka bija nobijies.

"Šķiet, ka personīgi tagad esmu drošībā. Bet ***** [sasodīts]! 180 kilometri stundā ir pavisam nedroši, ***** [sasodīts] pat sēdēt autiņā, braucot tik ātri, it īpaši uz slapja asfalta."

Krasnodaras ceļu policijā ziņu aģentūrai TASS pastāstīja, ka provizoriski gan vadītājs, gan arī auto ir identificēti.

Ceļu policijā atzīmēja, ka vadītājam draud administratīvā atbildība par cilvēku pārvadāšanu ārpus automašīnas kabīnes (Administratīvā kodeksa 12.23. panta 2. daļa) un par ātruma pārsniegšanu par vairāk nekā 80 kilometriem stundā (12.9. panta 5. daļa).

Par pirmo pārkāpumu vadītājam draud naudas sods 1000 rubļu apmērā, bet par otro - 5000 rubļu naudas sods vai tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu