Pēc 40 gadu pauzes ar jaunām dziesmām atgriežas leģendārā grupa "ABBA" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Zviedru popgrupa ABBA pēc vairākiem gadiem atkal atgriežas ierakstu studijā, lai radītu jaunu mūziku. Klajā nākušas divas pilnīgi jaunas slavenā kvarteta dziesmas!  

Grupa laidusi klajā dziesmas "I Still Have Faith In You" un "Don’t Shut Me Down". 

Noklausies balādi "I Still Have Faith In You".

Grupa atklājusi, ka top arī jauns studijas albums un "revolucionārs" koncertšovs "ABBA: Voyage", kurā dalībnieki uz skatuves būs redzami digitālā formātā - tādi, kā izskatījās 1979. gadā. Četrus digitālos tēlus pavadīs desmit pavadošie mūziķi. 

"ABBA: Voyage"
"ABBA: Voyage" Foto: publicitātes

Jaunais albums "Universal Music" apgādā klajā nāks 5. novembrī.

Zināms, ka viena dziesma "Little Things" ir radīta kā Ziemassvētku dziesma.

Noklausies jauno dziesmu "Don’t Shut Me Down".

"ABBA" tika izveidota 1972. gadā. Popularitāti tā ieguva 1974. gadā, kad dziesma "Waterloo" ieņēma pirmo vietu Eirovīzijas dziesmu konkursā. Savas darbības laikā grupa izdevusi astoņus studijas albumus, no kuriem pēdējais - "The Visitors" - iznāca 1981. gadā. Lai arī mūziķi nebija oficiāli paziņojuši par grupas izjukšanu, tiek uzskatīts, ka tā vairs neeksistē kopš 1983. gada. Pēdējo reizi "ABBA" uzstājās 1982. gada decembrī, bet jau nākamajā gadā mūziķi pievērsās solokarjerām.

Atgādinām, ka 2016. gadā "ABBA" dalībnieki Stokholmā apvienojās kopīgā pasākumā un kopīgā foto par godu Bjerna Ulveusa (Björn Ulvaeus) jaunā restorāna atklāšanai. Šāda apvienošanās notika pirmo reizi pēdējo astoņu gadu laikā. Restorāna atklāšanā bija abas "ABBAs" bijušās dziedātājas Annifrīda Lingstada (Anni-Frid Lyngstad) un Agnēta Fēltskoga (Agnetha Fältskog), Benijs Andersons (Benny Andersson) un, protams, pats restorāna ar nosaukumu "Mama Mia! The Party" īpašnieks Bjerns.

Visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 400 miljoni grupas albumu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu