Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops no 6. līdz 12. septembrim

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 6. – 12.09.

AUNS

Prāts augstā līmenī. Ātri radīsi izeju no visdažādākajām situācijām, spēsi adekvāti reaģēt: būt īstajā laikā, īstajā vietā un pieņemt pareizos lēmumus. Kolēģi un darījumu partneri to novērtēs ļoti atzinīgi. Auns ir līderis – par to šaubu nav! Taču līderis nedrīkst apstāties, tāpēc izpēti online mācību piedāvājumu. Varbūt kas apgūstams saistībā ar tehnoloģiju jomu, varbūt tavā nozarē parādās jaunas tendences. Privātajā dzīvē mīļums un sapratne, ja vien pats negribēsi izmest pūku. Tad labāk dodies kaut kur izlikt enerģiju – uz sporta zāli, vingrot parkā, izbraukt ar divriteni.

VĒRSIS

Jākoncentrē spēki uz galveno. Patlaban ir tāds interesants laiks, kad iespējami gan kāpumi, gan kritumi. Prātā daudz dažādu domu un mazliet konservatīvajam Vērsim jāpieņem lēmumi, kas liek izkāpt no komforta zonas. Būs labāk? Ja ne labāk, tad citādāk. Piemērots laiks darba pārrunām, jauniem projektiem, arī karjeras vai privātā biznesa izaicinājumiem. Ja profesionālajā jomā kāda saistība ar ārzemēm, tad īpaši rūpīgi pārbaudi visu, kas attiecas uz juridiskām niansēm. Privātajā dzīvē – dažādi. Var būt gan jauki brīži, gan strīdiņi. Galvenais, neapspried neko ar citiem.

DVĪŅI

Romantika zem rudens zeltu tverošajām koku lapām... Kad pēdējo reizi ar mīļoto cilvēku baudīji sirsnīgus brīžus divvientulībā? Brīvajā laikā aizbrauciet pie dabas, pasēdiet āra terasē, ietinušies siltos pledos... Ja otrās pusītes nav, tad liktenis var uzdāvāt iespējas satikt cilvēku, ar kuru skatīties nevis vienam uz otru, bet kopā

nākotnē. Darāmā gan arī pilnas rokas. Mājās pirms vēsās sezonas šis un tas sakārtojams. Un, protams, darbs! Kaut kas var sabremzēties, bet tu atradīsi izeju no situācijas, un tas tiks novērtēts.

VĒZIS

Jādodas pretī panākumiem! Ja arī kāds saka, ka Vēzis dzīvo pēc principa: solis uz priekšu, divi atpakaļ, tad šoreiz tas uz tevi neattiecas. Ja ir mērķis, tad neviens kalns nebūs par augstu un neviena jūra par dziļu. Vēzis var būt spītīgs un neatlaidīgs. Iecerēti projekti izdosies. Ja esi plānojis mainīt darbu, tad atradīsi labāko variantu. Brīvajā laikā pirmajā vietā ģimene un savējie. Palutini ar maltītēm, mīļām dāvaniņām vai uzaicini rudenīgā piknikā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, bet neko nevajag sasteigt.

LAUVA

Mācību laiks. Ja ģimenē ir bērni, tad jāpalīdz viņiem atkal iejusties skolas gaitās, varbūt jāsniedz kāds padoms, jāatbalsta plāni un ieceres. Pašam arī nebūtu par skādi papildināt zināšanas. Sekmēsies svešvalodu apguve, viss, kas saistās ar mūsdienu tehnoloģijām, kā arī garīgi filozofiskās tēmas. Privātajā dzīvē sirsnīgas emocijas, daudz uzmanības veltīsi saviem mīļajiem un tava dāsnā sirds pretī saņems to pašu. Savukārt brīvajiem ļaudīm sirsnīga iepazīšanās var pārvērsties stabilās attiecībās, un vēlāk varbūt pat rezultēties ar kāzu maršu.

JAUNAVA

Sekmīgs laiks sadarbībai visdažādākajās jomās. Ir iespējas satikt lieliskus darījumu partnerus vai rast kopīgu valodu ar kādu kolēģi, kas nav bijis atvērts diskusijām un spītīgi paudis tikai vienu – savu – patiesību. Spēsi būt tolerants pret atšķirīgiem viedokļiem un tas būs liels bonuss. Ļoti svarīgi pievērst uzmanību naudas lietām, nekautrēties apspriest atalgojumu un lūkoties, kā nopelnīt vairāk. Līgumus slēdzot izlasi visu rūpīgi, lai nerodas vēlāk kādi

pārpratumi. Lietišķā dzīve ritēs tik intensīvi, ka sirdslietas un attiecību tēma paliks otrajā plānā.

SVARI

Miers, harmonija, tolerance ir tavi dzīves vadmotīvi. Varbūt dažkārt gadījies piekāpties „mīļā miera labad”, taču patlaban vairāk būsi noskaņots uz kareivīgu rīcību. Ja kas nebūs pa prātam, tad tā arī pateiksi. Kāds varbūt apvainosies, bet tā jau ir viņa problēma. Labs laiks jaunu zinību apguvei – vienalga vai piesakoties garākam mācību kursam vai noklausoties kādu online semināru. Esi uzmanīgs naudas lietās un pārbaudi, vai kontā ienācis viss, kam tur jābūt. Iespējama kavēšanās. Privātajā dzīvē kā seriālā – dažādas peripetijas, strīdi, izlīgšana, kaislības.

SKORPIONS

Būsi šarmants, pratīsi sevi pasniegt, gūsi simpātijas. Smaids un pozitīvisms palīdzēs atvērt daudzas durvis, atrisināt dažādus jautājumus. Bet Skorpionam tas asais astes galiņš, tas dzelonītis jau paliek, to noslēpt grūti. Centies izvairīties no strīdiem un nejaucies tur, kur citi skaidro savas attiecības. Parasti tiek tam, kurš pa vidu. Sekmēsies lietišķās darīšanas, var pavērties arī jaunas peļņas iespējas. Attiecībās notikumi risināsies strauji, iespējamas negaidītas situācijas. Galvenais – nepieņem sasteigtus lēmumus.

STRĒLNIEKS

Sabiedrības dvēsele, mūžīgais optimists un lieliskais sarunu biedrs Strēlnieks atkal savā elementā. Ja kādam būs problēma, palīdzēsi atrisināt, ja kādam vajadzīgs padoms – lūdzu! Cilvēki būs pateicīgi un pateiks paldies. Ir jauka sajūta, ka tevi novērtē, ciena un mīl. Attiecību tēmai gan nebūs daudz laika, varbūt pat brīvdienās būsi aizņemts ar darba jautājumiem. Lūkojies, lai otrā pusīte nejūtas vientuļa un neapbižojas. Ja šobrīd esi viens, tad jāpadomā – kāpēc – un jāizdara secinājumi. Varbūt jāmaina attieksme, varbūt vairāk jāiziet sabiedrībā, kur iespējas iepazīties.

MEŽĀZIS

Vajadzētu maksimāli daudz uzmanības veltīt karjeras jautājumiem, jo ir lieliskas iespējas darboties savā profesijā pirmajās rindās. Pratīsi īstajā laikā un vietā parādīt savu varēšanu. Var izveidoties ļoti noderīgi lietišķie kontakti, pastāv iespējas noslēgt izdevīgus līgumus, un iesaistīties lielos darījumos. Brīvajā laikā jauki brīži atpūtā kopā ar draugiem. Izejot sabiedrībā, iespējamas arī kādas simpātijas, savukārt pāriem jāuzmanās no sīkiem strīdiņiem. Nav vērts bojāt garastāvokli, jo divi mīloši cilvēki vienmēr var par visu vienoties un visu izrunāt.

ŪDENSVĪRS

Liela enerģija. Tikai nevajag traukties uz priekšu bez apdoma, sasteigt darbus un censties izdarīt visu tūlīt un jau vakar. Tad var rasties situācijas, par kurām saka: cilvēks pats sev ienaidnieks. Ja arī brīžiem šķitīs, ka laika par maz, plānošanai un pašdisciplīnai jābūt. Darot visu secīgi, veiksies labāk un tu nostiprināsi autoritāti. Brīvdienās vari ieplānot kādus mājas darbus, taču labāk doties ar savējiem izbraucienā, piknikā, piedzīvojumos. Sirdslietās noskaņojums domīgs, gribētos kaut ko citādāk. Tad rīkojies un dari, lai labāk.

ZIVIS

Šī nedēļa ir lieliska, lai noorientētos jauniem plāniem profesionālā jomā. Un padomātu – vai vēlies palikt darbinieka statusā, mainīt darbavietu vai riskēt un izmēģināt spēkus privātajā biznesā. Kaut gan iesākumā to var arī apvienot. Svarīga arī privātā dzīve. Sirdi sildīs mīlestība un tajā varēs smelties spēkus un rast atbalstu.

Ja attiecības sākumstadijā, tad jāpievēršas to sakārtošanai un nostiprināšanai. Brīvajiem ļaudīm sirdī romantiskas noskaņas un iespējas kaut kur uz rudenīgi dzeltējošo lapu fona ieraudzīt kādu īpašu cilvēku.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu