Sergejs Žigunovs pirmo reizi atklāj, ka seriāla "Mana mīļā aukle" filmēšanas sākumā nav varējis ciest Anastasiju Zavorotņuku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktieris Sergejs Žigunovs 2004. gadā uzsāka filmēties seriālā "Mana mīļā aukle", kurā spēlēja kopā ar aktrisi Anastasiju Zavorotņuku. Tomēr komēdijas uzņemšana nesākās tik gludi, kā bija gaidīts. Nu aktieris atklāja, ka pirmās filmēšanas dienas viņam pārvērtušās īstā murgā. 

Sergejs Žigunovs pavisam nesen tikšanās laikā ar faniem Jekaterinurgā dalījās atmiņās par darbu pie populārā seriāla "Mana mīļā aukle". 

"Es domāju, ka kino jomā es protu visu, ja kaut ko tomēr neprotu, tad varu viegli un ātri iemācīties. Bet izrādījās, ka situāciju komēdijas ir tīrās šausmas. Tas ir amerikāņu izgudrojums, kur milzīgā paviljonā tiek veidotas dažādu vietu dekorācijas: istaba, automašīna, virtuve, lidmašīna utt. Otrā pusē cilvēki sēž un smejas," sacīja Žigunovs.

Situāciju izglāba režisors Aleksejs Kriuščenko, jo mainīja amerikāņu stilu un visu filmēja pēc saviem ieskatiem. Rezultātā seriāls "Mana mīļā aukle" kļuva ļoti populārs visā Krievijā: tam bija septiņas sezonas, un kopumā tika uzņemtas 173 sērijas.

Starp citu, sākumā Žigunovam kategoriski nepatika ne tikai situāciju komēdijas formāts, bet arī viņa filmēšanas partnere Anastasija Zavorotņuka. Aktrise kaitināja Žigunovu, no pirmās dienas starp viņiem radās pārpratums. Pagāja kāds laiks, līdz viņi beidzot sāka sastrādāties.

Sadarbība filmēšanas laukumā pamazām pārauga kaislīgā romānā.

Abiem tad bijušas citas attiecības, bet viņi ilgi nevilcinājušies atstāt ģimenes jaunās mīlestības dēļ. Zavorotņuka pameta savu vīru, uzņēmēju Dmitriju Strjukovu, Žigunovs - sievu Veru Novikovu. 

Viņu kopdzīve ilga divus gadus, tad aktrise iemīlējās savā pašreizējā vīrā, daiļslidotājā Pēterī Černiševā. Žigunova draugi bija pārliecināti, ka viņas aiziešana sāpīgi ievainoja aktieri: pēc viņu domām, Zavorotņuka bija lielākā mīlestība aktiera dzīvē.

Tagad Žigunovs atkal ir laimīgās attiecībās ar žurnālisti Viktoriju Vorožbitu. Šopavasar viņi iestūrēja laulības ostā. Viktorija pieņēma vīra uzvārdu un kļuva par Žigunovu. Sievieti medijos bieži dēvē par Anastasijas Zavorotņukas kopiju

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu