Pirmdienas horoskops: 6. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 6. septembrim.

AUNS

Kas čakli strādā, tam bankas konts pildās! Jauno nedēļu sāksi ražīgi. Bet, ja situācija tevi neapmierina, raugies pēc labāk atalgota amata. Ar naudu rīkojies apdomīgi, neaizdod un neaizņemies.

VĒRSIS

Vērsim tas nav raksturīgi, bet šodien var rasties vēlme rīkoties spontāni. Nemaini plānus un norunas bez nopietna pamatojuma, tā tikai radīsi problēmas sev un citiem.

DVĪŅI

Šodien iespējami dažādi sīki pārpratumi darbā. Īpaši vērīgam jābūt naudas lietās. Ja diena izvērtusies nemierīga, vakarā pasporto vai palutini sevi ar kādu tīkamu spurkumu – priekš sirds.

VĒZIS

Darbs prasīs iedvesmu, bet ar neatlaidību gūsi panākumus. Tavs veikums tiks augstu novērtēts. Kāds saņems karjeras piedāvājumu, bet biznesa cilvēkiem iespējas sākt jaunu sadarbību.

LAUVA

Lai dotos uz priekšu, nepieciešamas kādas jaunas zināšanas. Izskati online kursu piedāvājumu, atradīsi vajadzīgo. Vakarā mājās rāma atpūta un sirsnīgas sarunas.

JAUNAVA

Pirmā nedēļas diena ļoti dinamiska - būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem un arī radošas iedvesmas netrūks. Izveidosi jaunus lietišķos kontaktus, kas nākotnē pavērs plašākas iespējas.

SVARI

Daudz ideju, kā uzlabot darba vidi, kā plānot efektīvāk, kā izmantot modernās tehnoloģijas. Kolēģiem un priekšniecībai tavi ierosinājumi patiks. Jāķeras pie realizēšanas.

SKORPIONS

Šī nedēļa sākas lielisku uzrāvienu – būsi noskaņots realizēt jaunus plānus un iesaistīties ienesīgos projektos. Ir laiks paplašināt spēles laukumu, pirms tam gan visu rūpīgi izvērtējot.

STRĒLNIEKS

Šodien risināmi vairāki jautājumi vienlaikus, un arī jāpaspēj būt teju vai vairākās vietās vienlaikus. Visu izdarīsi, bet darba dienas beigās gan ātrāk gribēsi tikt mājās, lai mierīgi atpūstos.

MEŽĀZIS

Enerģiska diena. Jau no paša rīta ieradīsies darbā vai pieslēgsies tiešsaistē ar dažādiem priekšlikumiem. Ja esi vadītājs vai firmas īpašnieks, tad gribēsi visu kontrolēt. Atbildīgs darbs dos augļus.

ŪDENSVĪRS

Pēc brīvdienām grūti iešūpoties. Tā kā slinkums, tā kā apātija... Nevar saprast... Šodien varoņdarbus neplāno, bet lēnītēm izveido darbu sarakstu tuvākai nākotnei. Tas ļaus mobilizēties.

ZIVIS

Radošas domas, jaunas idejas, interesanti priekšlikumi profesionālajā lauciņā. Labs nedēļas iesākums. Kādam var aktualizēties ārzemju tēma – profesionālā vai sirdslietu jomā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu