Galvenie draudi: no kā katrai Zodiaka zīmei jāuzmanās rudenī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Sākas viens no grūtākajiem periodiem gadā. Astrologi vēstī par to, no kā jāuzmanās visu Zodiaka zīmju pārstāvjiem, un kā pārvarēt nākotnes problēmas.

Venēra un Merkurs šoruden būs galvenie problēmu ierosinātāji. Briesmas mūs var gaidīt jebkurā laikā, bet astrologi uzskata, ka visgrūtākais periods būs laiks no 1. septembra līdz 18. oktobrim. 

Auns

Rudens pirmā puse Auniem būs nelielu nepatikšanu un problēmu laiks. Neapšaubāmi, viņiem jābūt uzmanīgiem, strādājot ar aizdomīgiem cilvēkiem, kā arī ar svešiniekiem. Šoruden astrologi stingri iesaka dalīties savos plānos un sapņos tikai ar sev uzticamiem cilvēkiem.

Vērsis

Vērsim vajadzētu piesargāties no slinkuma. Neatlaidība un smags darbs ir šīs zīmes pārstāvju galvenie draugi šoruden. Ja jūs neatlieksiet lietas uz vēlāku laiku, spēsiet izrauties un atstāt aiz sevis visus savus konkurentus. Labākais laiks darbam ir tagad.

Dvīņi

Dvīņiem būs daudz jaunu iespēju, taču būs arī daudz briesmu. Piemēram, konkurentu, ienaidnieku vai vienkārši pazīstamu cilvēku uzvedība var sagraut jūsu nervu sistēmu. Ir vērts taupīt enerģiju un spēku.

Vēzis

Gandrīz visu rudeni Vēžus var piemeklēt dažādi neplānoti pārsteigumi. Lielākā daļa no tiem izrādīsies nepatīkami, taču tas nenozīmē, ka no Visuma un zvaigznēm jums jāgaida tikai netīri joki. Vēžiem nekad nevajadzētu pārstāt ticēt brīnumiem un zaudēt dabisko optimismu.

Lauva

Ši rudens galvenās briesmas rada cilvēki. Tas nenozīmē, ka Lauvām ir jābāž galvas smiltīs un ne ar vienu nav jārunā. Jūs varat kontaktēties ar citiem. Bet labāk ir ievērot principu "kā tu pret mani, tā es pret tevi". Nevajag nevienam lūgt palīdzību vismaz līdz novembrim.

Jaunava

Tiek atzīmēts, ka šis rudens Jaunavām būs diezgan produktīvs un interesants, taču ne bez problēmām. Jaunavas vitalitāte var ātri viņus pamest. Lai saglabātu labu formu, viņiem periodiski būs jāmaina sava vide. 

Svari

Šoruden jārīkojas pēc iespējas izlēmīgāk. Tas attiecas gan uz mīlestības, gan finansiālo sfēru. Bezdarbība būs līdzvērtīga neveiksmei. Tāpat septembrī un oktobrī labāk nedodies tālā ceļojumā. Problēmas var rasties tieši ceļā.

Skorpions

Skorpioni saskaras ar briesmām, strādājot ar toksiskiem cilvēkiem un apslēptiem ļaundariem. Ir svarīgi iemācīties pateikt "nē" tiem, kas nemitīgi lūgs palīdzību un izmantos jūsu laipnību. Septembrī Skorpioniem vajadzētu īslaicīgi atvilkt elpu mīlestības jomā.

Strēlnieks

Veselība ir tas, par ko Strēlniekam vajadzētu rūpēties šajā rudenī. Galvenais apdraudējums var būt viņu nogaidīšana šajā jomā. Vecās, neatrisinātās problēmas var atgriezties, atgādinot par sevi visnepiemērotākajā brīdī. Ja jūs tagad atrisināsit šāda veida problēmas, vēlāk būs vieglāk dzīvot.

Mežāzis

Rudens Mežāžiem būs bīstams komunikācijas ziņā. Iespējamas tikšanās ar negatīviem cilvēkiem. Ir svarīgi ieņemt aizsardzības pozīciju, bet ne pilnībā noslēgties, jo starp daudziem sliktajiem cilvēkiem var būt tādi, kas palīdzēs Mežāziem atbrīvoties no sliktām domām.

Ūdensvīrs

Šoruden Ūdensvīram var uzkrāties jauni pienākumi, problēmas un darbi. Jums būs jāstrādā vairāk, taču tas nav biedējoši, jo Ūdensvīri zina, kā koncentrēties uz darbu. Katru brīvo minūti labāk izmantot atpūtai. Labāk atpūsties kopā ar mīļajiem.

Zivis

Zivīm vajadzētu sākt realizēt savus vecos plānus. Šī perioda galvenās briesmas ir slinkuma un vilcināšanās pieplūdums. Tikt galā ar vēlmi neko nedarīt nebūs viegli, bet Zivis to spēs. Jums vienkārši jāatrodas kopā ar motivētiem un strādīgiem cilvēkiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu