Šoferis trīs promiļu reibumā un bez autovadītāja apliecības pašvaldības policijas klātbūtnē lieto alkoholu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nikamo/Shutterstock.com

3. septembra pēcpusdienā Ilūkstes ielas ēkas iedzīvotāji pamanījuši, ka pie mājas piestājis aizdomīgs autovadītājs. Automašīnā esošie cilvēki izskatījušies alkohola reibumā, tādēļ aculiecinieki par situāciju ziņojis pašvaldības policijai, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pašvaldības policijas patruļa notikuma vietā ieradusies vien dažu minūšu laikā. Sākotnēji automašīnā neatradās ne pasažieri, ne autovadītājs, tāpēc pašvaldības policija kādu laiku uzmanīja šo transportlīdzekli.

Aptuveni pēc 20 minūtēm tika pamanīts, ka transportlīdzeklī iekāpj divas personas un uzsāk kustību Ilūkstes ielas virzienā.

Pēc pavisam neilga laika pašvaldības policija apstādināja transportlīdzekli, vaicājot uzrādīt dokumentus, taču autovadītājs tos aizmirsis mājās. Uz jautājumu, vai autovadītājs ir lietojis alkoholu, viņš atbildēja noliedzoši.

Tomēr visas ārējās pazīmes liecināja, ka vīrietis ir lietojis alkoholiskos dzērienus. Jau pēc brīža pats autovadītājs pašvaldības policijas klātbūtnē iedzēra alkoholisko dzērienu.

Šī iemesla dēļ tika pieņemts lēmums autovadītāju aizturēt un ievietot pašvaldības policijas mikroautobusā. Pēcāk noskaidrojās, ka autovadītājs bijis trīs promiļu reibumā. Turklāt autovadītājam ir atņemta vadītāja apliecība.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu