Zināms Igaunijā notikušās traģiskās avārijas cēlonis, kurā bojā gāja 15 un 17 gadus veci jaunieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jürgen Puistaja

Pirmdien, ap plkst. 21.15, Igaunijā Tartu apgabalā notika traģisks negadījums, kurā motocikla un automašīnas sadursmē mira 17 gadus vecs zēns un 15 gadus veca meitene. Noskaidrojies, ka traģiskais negadījums noticis apdzīšanas rezultātā, ziņo laikraksts "Postimees".

Jau ziņots, ka Trauksmes centrs saņēma ziņu par motocikla un vieglās automašīnas BMW sadursmi. Saskaņā ar līdz šim apkopoto informāciju, automašīna BMW, kas brauca no Ilenurmes uz ciematu Roiu, novirzījās pretimbraucošajā joslā un sadūrās ar motociklu. 17 gadus vecs zēns, kurš vadīja motociklu, un pasažiere, 15 gadus veca meitene, gāja bojā notikuma vietā.

BMW vadīja 21 gadu veca sieviete, kura tika nogādāta slimnīcā veselības pārbaudei. Motocikla vadītājam un pasažierei bija ķiveres.

Negadījums noticis ceļa posmā, kurā atļautais ātrums bija 90 kilometri stundā. Lai izmeklētu šī traģiskā ceļu satiksmes negadījuma apstākļus, tika uzsākts kriminālprocess.

Noskaidrojies, ka BMW spēkrats iebraucis pretējā joslā, lai veiktu apdzīšanas manevru. Izmeklēšanas mērķis bija noskaidrot, kāpēc BMW vadītāja sākusi apdzīšanas manevru, nepārliecinoties, ka pa pretējo joslu brauca jaunieši.

Speciālisti pārbaudīs, vai BMW vadītāja pie stūres nav lietojusi viedtālruni, taču pagaidām šāda versija tiek izslēgta. 

Tāpat zināms, ka notikuma vietā pēc incidenta palika arī automašīnas šofere, kuru apdzina BMW vadītāja. Viņa tika nopratināta.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu