Piektdienas horoskops: 10. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 10. septembrim.

AUNS

Šodien ļoti steigsi paveikt darbus pēc iespējas ātrāk, jo vakars jau saplānots – gaida tikšanās ar draugiem, kluba vai kultūras pasākuma apmeklējums un lustīgas izklaides.

VĒRSIS

Šī nedēļa bijusi notikumiem bagāta un Vērsis mazliet izsmēlis spēkus. Izdari pašu nepieciešamāko, saplāno nākotnes darbus un jau dodies nedēļas nogales atpūtā. Ārpus darbalaika strādāt nevajag!

DVĪŅI

Mainīgs garastāvoklis. Emocionāli reaģēsi uz situācijām darba vidē, bet ar to situācijas atrisināt nav iespējams. Saglabā mieru un koncentrējies, gala rezultātā viss izdosies sekmīgi.

VĒZIS

Sekmīgs laiks juridiskiem jautājumiem, dokumentu kārtošanai, sarunām iestādēs vai bankās. Ražīga diena un omulīgs vakars mīļo cilvēku kompānijā.

LAUVA

Būsi jau noskaņojies brīvdienām, bet te – ne lūgti, ne gaidīti saskrien dažādi sīki darbiņi, kurus vajag paveikt tūdaļ. Tā gadās. Vakarā mājās varēsi ievilkt elpu un sarīkot omulīgu pasēdēšanu.

JAUNAVA

Mazliet velk uz kašķi, jo kāds savus pienākumus nav paveicis precīzi un atbildīgi. Jaunava atrotīs piedurknes, ķersies pie darba un izlabos. Ja papildus darāmais, tad vajadzētu runāt par papildus samaksu.

SVARI

Strādāt īpaši negribas. Vairāk – parunāties ar kolēģiem, pačatot, caurskatīt nedēļas nogales kultūras pasākumu piedāvājumu. Dodoties iepirkties, izveido sarakstu, jo šodien ļoti gribēsies tērēties.

SKORPIONS

Gremdēsies pārdomās par dzīvi un nonāksi pie vērtīgām atklāsmēm. Tāpat arī izpratīsi situācijas un teju kā ar rentgena staru redzēsi cauri cilvēkiem. Piedod viņiem viņu vājības.

STRĒLNIEKS

Pārdomu diena. Iespējams, būsi noguris no rosības, tāpēc gribēsies, lai visi liek mieru. Izkārto garākas brīvdienas vai sarunā nelielu atvaļinājumu jaunnedēļ.

MEŽĀZIS

Noderēs dzīvē uzkrātā pieredze, un tu spēsi sniegt labus padomus. Arī pašam kaut kas no tā noderēs, lai šodien neuzkāptu uz kāda – tā paša – grābekļa.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogales sajūta ir klāt un vairs nav entuziasma darbā paveikt lielus varoņdarbus. Uzraksti plānu nākamajai nedēļai un dodies pie savējiem. Mājās arī šis un tas paveicams.

ZIVIS

Sabiedriskās un saviesīgās aktivitātes. Varbūt tevi lūgs organizēt kādu pasākumu vai plašāku tikšanos tiešsaistē. Arī draugi aicinās uz ballīti. Garastāvoklis optimistisks.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu