Aktieris Stenlijs Tuči atklāj, ka pirms trim gadiem cīnījies ar vēzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stenlijs Tuči
Stenlijs Tuči Foto: Joel C Ryan/AP

Aktieris Stenlijs Tuči atklāja, ka pirms trim gadiem cīnījies ar mēles vēzi, taču nu slimība ir remisijas stadijā. 

60 gadus vecais aktieris intervijā žurnālam "Vera" atklāja, ka pirms trim gadiem viņam tika diagnosticēts vēzis. Tā ir pirmā reize, kad aktieris atklāti runāja par piedzīvoto slimību. 

Tuči mēles pamatnē bija diagnosticēts audzējs. "Tas bija pārāk liels, lai to operētu, tāpēc bija jāiziet smags ķīmijterapijas kurss," dalījās Tuči.

Aktieris cerējis, ka viņam dzīves laikā šādas veselības problēmas nebūs jāpiedzīvo, jo 2009. gadā 47 gadu vecumā no krūts vēža mūžībā devās viņa sieva Keita Tuči. Abu laulībā dzimuši trīs bērni: dvīņi Nikolo un Izabella un meita Kamilla.

"Bērni ārēji turējās lieliski, bet iekšēji viņiem bija grūti. Manā kaklā sešus mēnešus bija ievietota barošanas caurule. Es tik tikko paspēju atlabt līdz dvīņu vidusskolas izlaidumam," sacīja Tuči. 

Aktieris sacīja, ka vēzis tagad ir remisijas stadijā un slimība, visticamāk, neatgriezīsies, taču piebilda, ka saslimšana mainījusi viņa dzīves uztveri.

"Vēzis liek ikdienā vairāk baidīties un, kas interesanti, vienlaikus mazāk baidīties. Es jūtos vecāks nekā pirms slimošanas, taču joprojām vēlos sasniegt savus mērķus," sacīja aktieris. 

Laikā, kad Tuči saslima, viņš joprojām strādāja pie vairākiem projektiem, to skaitā filmām "Show Dogs", "Night Hunter", "A Private War" un "Patient Zero". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu