Lietas, kas tavai Zodiaka zīmei liek iemīlēties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Mēs visi esam sagaidījuši brīdī, kad simpātija pārvēršas par neprātīgu mīlestību. Iemīlēšanās sākas ar sīkumiem - viņi atceras tavu kafijas pasūtījumu vai nosūta tev īsziņu ar labu joku. Tas var mainīt tavu dzīvi uz visiem laikiem. Kas ir lietas, kas tavai sirdij liek sisties straujāk, vēsta portāls "Cosmopolitan".

Auns: Partneris atsauc plānus, lai pavadītu laiku ar tevi

Tu vēlies attiecības vairāk par visu, un vienmēr vēlies būt savas simpātijas pirmā prioritāte. Jūs izjūtat visas pareizās sajūtas, kad redzat, ka jūsu partneris atceļ savus plānus, lai tikai pavadītu laiku kopā ar jums. Bonusa punkti, ja jūs vienkārši pavadāt laiku, skatoties filmas.

Vērsis: No rīta pamostoties, jūs varat sasmaržot savu partneri

Vērsis, jūsu zīme ir saistīta ar sajūtām - vai tā būtu smarža, garša vai pieskāriens. Lai gan jūs varat būt piesardzīgs ar savu sirdi, tiklīdz jūsu maņas ir stimulētas, jūs iemīlaties - smagi. Kad sapratīsit, ka atpazīstat sava mīļotā smaržu un pēc viņu aiziešanas jūtat to smaržu, jūs esat "iekšā". Jūs sapņosit par mīļotā smaržu, līdz atkal viņu satiksit.

Dvīņi: Jūs saprotaties ar acu skatienu vien

Jums patīk runāt, un jūsu sarunas ar jūsu simpātiju var ilgt stundām. Tomēr tava sirds sāk plosīties, kad saproti, ka tev ir nevienam citam nesaprotama valoda ar savu mīļoto. Jūs apmaināties acu skatiem, daloties kādā tikai jums zināmā jokā un saprotat, ka būtībā varat lasīt viens otra domas. Tu esi zaudējis galvu.

Vēzis: Jūsu partneris uzlūdz uz lēno deju virtuvē

Jūs esat romantisks, un daudz domājat par savām mājām. Jūs izvēlētos romantisku nakti tieši tur, nevis dejas skaļā klubā. Jūsu ceļi saļims brīdī, kad mīļotais jūs uzlūgs uz deju turpat virtuvē, kamēr liksiet šķīvjos tikko pagatavotās vakariņas. Šis maigais mirklis saista pieskārienu, sajūtu un ēdienu - visas jūsu sirds atslēgas. 

Lauva: Jūs apzinaties, cik labi kopā izskatāties

Romantikai ar Lauvu ir jāizskatās labi. Jums vienmēr vajag spīdēt, un jūs sagaidāt to pašu no sava potenciālā mīļotā. Jūs vēlaties parādīties! Jūs saprotat, ka jums ir jūtas, kad uzņemat kopīgu fotoattēlu un apjēdzat, cik labi kopā izskatāties. Jūs izskatāties radīti viens otram. Mīlestība, kas izskatās tik labi, nekad neizies no modes.

Jaunava: Partneris atceras "mazās lietas"

Jaunava, tu esi ļoti praktiska un bieži vien ej pāri lielām grūtībām, lai palīdzētu tiem, kas rūp. Jūs pievēršat milzīgu uzmanību detaļām, un esat šokēts, kad kāds jūsu vietā dara to pašu. Brīdī, kad tavs mīļotais atcerēsies, ka tu dzer kafiju ar vienu karoti cukura, nevis divām, saklās tavu gultu, jo zina, ka tā tu sāc savu dienu vai pasūtīs jums īpaši kraukšķīgus vistas gabaliņus, jo tas ir vienīgais veids, kā jums tie garšo, tu sajutīsies ieraudzīta.  

Svari: "Mēs" nevis "es"

Svari, jūs esat neticami romantisks un mīlestību vienmēr uzskatāt par prioritāti! Partnerattiecības jums nāk dabiski, un jūs visvairāk jūtaties kā mājās, kad kāds ir blakus. Tāpēc ir loģiski, ka brīdis, kas jums liek iemīlēties ir, kad jūsu puisis, runājot ar draugiem, sāk teikt "mēs" nevis "es". Nekas nav svarīgāks par apziņu, ka jūsu partneris redz jūs abus kā pāri.

Skorpions: Kad ierauga "īsto tevi"

Jūs zināt, ka mīlestība ir nekārtīga, Skorpion. Jūs esat kaislīga zīme, un jums ir emocijas, ko tikai daži saprot. Jūs tik dziļi ieliekat attiecībās savu sirdi, ka, ja tās beidzas, jums liekas, ka pienācis pasaules gals. Šī iemesla dēļ jūs savijat dzeloņstieples ap sirdi un atkāpjaties no tās kā kaut kā ļoti briesmīga. Jūs saprotat, ka esat iemīlējies, kad dalāties savās patiesajās domās un jūsu simpātija tās pilnībā pieņem. Jūs noticat, ka pat tad, ja būs grūti, viņi paliks.

Strēlnieks: Partnera klātbūtnē vēderā sāk trakot tauriņi

Tu ātri iemīlies, un tev tikpat ātri kļūst garlaicīgi. Kā uguns zīmei jums ir nepieciešams tas patīkamais satraukums - jūs vēlaties, lai visa dzīve būtu liels piedzīvojums. Runājot par romantiku, jums ir nepieciešama pieredze. Kad jūsu partneris aizvedīs jūs uz sacīkstēm, peldēšanu ar baltajām haizivīm vai niršanu debesīs vai, nedaudz reālāk, vienkārši plāno nedēļas nogali pildītu adrenalīna liks smagi iemīlējies.

Mežāzis: Kopīgas nākotnes plānošana

Tev ir vīzija par to, kādu dzīvi tu vēlies, un tu neapstāsies, kamēr tā nebūs. Jūs esat ambiciozs un sekojat saviem mērķiem. Runājot par mīlestību, jūsu partnerim ir kaut kas jāliek galdā, nevis jākaļ jūsu piecgades plāns. Jūs patiesi atverat savu sirdi, kad partneris palīdz padarīt jūsu sapni par realitāti. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, jūsu sirds izkūst, kad jūsu persona parāda, ka viņi būvē jūsu nākotne kopā.

Ūdensvīrs: Partneris pieņem jūsu dīvainākās aizraušanās

Tu esi ļoti intelektuāls un tev ir viedoklis par visu. Jūs esat pazīstams arī ar savām unikālajām interesēm - un, ja jums ir hobijs, jūs iedziļināties! Jūs saprotat, ka esat iemīlējies, kad partneris parāda, ka ir veltījis laiku, lai izzinātu jūsu intereses, neatkarīgi no tā, vai viņi sūta jums interneta saiti uz retu jūsu iecienītākās grupas dziesmu vai pārsteidz jūs ar jaunu kvarca kristālu.

Zivis: Tiek piepildīti jūsu sapņi

Zivis, jūs varētu pavadīt stundas, sapņojot par romantisko pieredzi, kuru kādrez vēlaties iegūt. Jūs iemīlaties, kad jūsu simpātija tēlainu lau žurnālā pārvērš realitātē. Neatkarīgi no tā, vai vienmēr esat vēlējies lidot gaisa balonā vai iztēlojāties, kā uzvedaties negaisa laikā, jūs atvērsiet savu sirdi personai, kas liks jūsu sapnim piepildīties.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu