Bondaru ģimenes mājas Mārupē izspiego lidojoši droni (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/martinsbondars

Satraucošus notikumus piedzīvojuši māksliniece Ieva Bondare un politiķis Mārtiņš Bondars - viņu māju Mārupē regulāri kāds novēro, vēsta žurnāls "Kas Jauns". 

Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars uzskata, ka lidojošie droni virs ģimenes mājas saistīti nevis ar zagļiem, bet ar viņa profesionālo darbību.

Par izspiegošanas faktu sabiedrību informēja Bondaru dēls Daniels Bondars, kas sociālajā saziņas vietnē "Twitter" ierakstīja, ka gar vecāku mājas logiem nolidojuši divi droni.

"Burtiski skatās, kas ir iekšā. Iepriekšējā reizē atklājām, ka pilots iekāpa mašīnā, kas reģistrēta uzņēmējam, kuru apsūdzēja spridzināšanā. Policija, lai arī nosūtījām visu info un bildes, atteicās izmeklēt," vēstīja Daniels Bondars, paskaidrojot, ka iepriekšējā reize bijusi aprīlī.

Kad Bondaru īpašumu pamatīgi apsekoja pat divi droni, atkal tika zvanīts Valsts policijai. Daniels Bondars teic, ka atbilde bijusi: "Rakstiet iesniegumu, bet "Bez tabu" ir efektīvāks", tāpēc izsaukta Mārupes pašvaldības policija.

Tā visai drīz ieradusies, taču paziņojusi, ka neko daudz nevar izdarīt, turklāt ieteikusi ar "gaiseni" (pneimatiskais ierocis) mēģināt šos dronus notriekt.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu