Mihails Jefremovs ieslodzījumā pārcietis nopietnas veselības problēmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihails Jefremovs
Mihails Jefremovs Foto: Mikhail Tereshchenko/Mikhail Tereshchenko/TASS

Par pirms gada izraisītā nāvējošā ceļu satiksmes negadījuma notiesātā aktiera Mihaila Jefremova advokāts Pjotrs Harhorins intervijā Krievijas ziņu portālam "StarHit" skaidroja aktiera veselības stāvokli.

Pēc Harhorina teiktā, Jefremovam šobrīd klājas labi, bet šī gada augustā viņš smagi cieta no Kvinkes tūskas - norobežotas audu tūskas, kas rodas lēkmjveidīgi asinsvadu inervācijas traucējumu dēļ.

"Mihails cieta no sezonālām alerģijām: saslima ar Kvinkes tūsku, viņam pat nebija spēka uzkāpt uz otro stāvu. Kolonijā ir gan laba medicīnas nodaļa, gan ārsti, viņš saņem visas nepieciešamās zāles un palīdzību," sacīja Harhorins.

15. septembrī tiesa izskatīs Jefremova advokātu kasācijas sūdzību. Mākslinieks arī piedalīsies uzklausīšanā, izmantojot video saites pakalpojumus. Kasācijas kārtībā advokāti lūdz ņemt vērā lietā vairākus iepriekš nokavētus termiņus un atcelt Maskavas pilsētas tiesas apelācijas spriedumu, lai samazinātu aktierim piespriesto sodu.

Atgādinām, krievu aktierim Mihailam Jefremovam pēc negadījuma, ko viņš izraisīja, būdams alkohola reibumā, piesprieda septiņus ar pusi gadus cietumā. Avārijas rezultātā gāja bojā furgona, kurā mākslinieks ar džipu ietriecās, vadītājs Sergejs Zaharovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu