VIDEO ⟩ "Par mata tiesu no lielas nelaimes!" Autovadītājs alkohola reibumā piezemējas Strēlnieku laukumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāds "Volkswagen" automašīnas vadītājs dzērumā, pamatīgā ātrumā, šķērsojot 11. novembra krastmalu, piezemējās ļaužu pilnajā Strēlnieku laukumā. Šo braucienu, kas varēja beigties arī krietni vien bēdīgāk, piefiksējušas pilsētas videonovērošanas kameras, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

5. septembrī, pašā pilsētas centrā, pie Latviešu strēlnieku laukuma risinājušies notikumi, kas tikai veiksmīgas sakritības pēc beidzās bez cilvēku upuriem. Laikā, kad uz ielas atradušies desmitiem automobiļu un simtiem ļaužu, kāda "Volkswagen" vadītājs gandrīz izraisījs šausminošu avāriju.

No sadursmes ar kādu citu "Volkswagen" šķīruši daži centimetri, pēc kā zemu lidojošais auto, kas tobrīd jau bija cietis sadursmē ar divām apmalēm, jau ar izšautiem gaisa spilveniem un pārsistām riepām piezemējies zālienā, līdzās gājēju ietvei.

Tobrīd klātesošajiem atlicis vien šausmās ieplest acis, kad auto stūrētājs, par spīti nule notikušajam, pagaidījis, lai gaisa spilvens nedaudz nolaiž gaisu un, jau atkal devis gāzi grīdā, lai turpinātu ceļu. Protams, ka ziņa par šādu notikumu nodota tuvākajai patruļai, savukārt aculiecinieki, steiguši uz notikuma vietu auto braucēju apturēt. Un par laimi, viņiem tas arī izdevies.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu