Indrašis turpina būt "karsts"; rezultatīva piespēle arī Bukartam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: https://hcvityaz.ru/

Ar rezultatīvām piespēlēm pirmdien, 6. septembrī, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačos izcēlās Latvijas izlases uzbrucēji Miks Indrašis un Rihards Bukarts

Indraša pārstāvētā Maskavas apgabala "Vitjaz" viesos ar 2:3 (1:2, 0:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā zaudēja Maskavas "Spartak".

Indrašis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās mača 18.minūtē, kad palīdzēja Niko Ojameki panākt 1:2. Latviešu uzbrucējs šajā duelī uz ledus pavadīja 19 minūtes un divas sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un uzvarēja vienā no četriem iemetieniem.

Indrašis sezonas pirmajās trīs spēlēs guvis divus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Bukarta pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" viesos ar 2:9 (0:3, 1:2, 1:4) kapitulēja Sanktpēterburgas SKA.

Bukarts 12 minūtēs un 57 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, izprovocēja vienu pārkāpumu un tika pie divām soda minūtēm. Viņš trīs spēlēs atzīmējies ar vieniem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat neveiksmi cieta aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētā "Soči" komanda, kas mājās ar 1:4 (0:3, 1:1, 0:0) piekāpās Maskavas CSKA.

KHL pirmās nedēļas labākais aizsargs Jaks šajā mačā 18 minūtēs un 28 sekundēs četrreiz meta pa vārtiem un pielietoja divus spēka paņēmienus. Jakam trīs cīņās ir vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles.

"Soči" un "Vitjaz" komandas trīs mačos izcīnījušas pa četriem punktiem, ieņemot attiecīgi piekto un sesto vietu Rietumu konferencē. "Admiral" viens punkts dod desmito pozīciju Austrumu konferencē.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu