Andris Nelsons pirmo reizi pēc šķiršanās pastāsta par savu jauno ģimeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Nelsons
Andris Nelsons Foto: Publicitātes foto

Diriģents Andris Nelsons izdevumam "Privātā Dzīve" pirmo reizi, pēc šķiršanās no operdziedātājas Kristīnes Opolais, pastāsta par savu jauno ģimeni.

Septiņus gadus diriģents Andris Nelsons un latviešu operdīva Kristīne Opolais bija viens no skaistākajiem slavenību pāriem, līdz 2018. gada pavasarī abi paziņoja, ka turpmāk ies šķirtus ceļus.

Pirms diviem gadiem ārzemju medijos parādījās skopas ziņas par to, ka latviešu diriģents ir otrreiz iestūrējis laulības ostā. Par viņa sievu kļuvusi Vācijas pilsone Alise Heidlere, kas pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu. Laulību ceremonija notikusi 2019. gada aprīlī Bavārijā.

Sarunā ar "PDz" Nelsons scīja: "Man ir brīnišķīgas muzikālās ģimenes Bostonā un Leipcigā un arī sava ģimene. Es ļoti gribu pasaudzēt savus tuvākos. Jā, arī mana sieva ir saistīta ar mūziku, ja jau ir kopā ar mani."

Pasaulslavenais diriģents "PDz" pastāstīja, ka Rīgā uzturēsies vien nedēļu un centīsies maksimāli izmantot šo laiku, lai pabūtu kopā ar savu ģimeni Latvijā. Viņa un Kristīnes Opolais meita Adriana Anna pagājušajā nedēļā atsāka skolas gaitas, un arī tas ir nozīmīgs notikums.

"Meita man ir ļoti svarīgs cilvēks, un šajās dienās, kad esmu Rīgā, pats galvenais ir pabūt kopā ar viņu," atzina Nelsons.

Kā zināms, 2018. gadā izjuka Opolais septiņus gadus ilgā laulība ar diriģentu Andri Nelsonu. Neilgi pēc tam Opolais sāka attiecības ar Čīlē dzimušo amerikāņu tenoru Džonatanu Tetelmenu, bet nu jau ilgāku laiku par abu kopābūšanu nekas nav dzirdēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu