Piecas Zodiaka zīmes, kas septembrī pārtrauks "melno periodu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Planētu savienojums dod iespēju piecām Zodiaka zīmēm septembrī pārtraukt melno notikumu sēriju savā dzīvē, vēsta portāls "Astromeridian". 

Pirmkārt, tas attiecas uz Mežāziem. No 6. septembra Venēra trinē Plutonu. Mežāžiem tas dos popularitātes pieaugumu, sociālo labklājību, prestiža darba rašanos un noderīgas paziņas.

Tomēr no 7. septembra var nākties saskarties ar nepatīkamu pārsteigumu parādīšanos, kas saistīti ar personīgo dzīvi un bērniem.

"Melnā svītra" pārtrūks arī Zivīm. To veicina Marsa harmoniskais planētu savienojums ar Plutonu, kas sola veiksmīgus darījumus ar juristiem, psihologiem un uzlabotas attiecības ar draugiem.

Priekšroka tiek dota arī Ūdensvīram. Viņu panākumi būs saistīti ar izglītību un ceļošanu. Ūdensvīri var izcelties sportā, ceļojumos, reklāmā un publicēšanā.

Saules Trīne ar Urānu nesīs patīkamas pārmaiņas Vērša dzīvē. Šis ir labākais laiks, lai sāktu savus projektus. Mēneša beigās Venēras planetārais savienojums ar Plutonu nozīmē personīgo attiecību prieku. Iespējams, ka draugs varētu kļūt par laulāto.

Veiksmi biznesā un darbā gaida Svarus. Septembris viņiem ir labākais laiks, lai mainītu darbu, kur iespējams saņemt augstāku atalgojumu. Savukārt Jaunavām būs arī iespēja iegūt mājdzīvnieku un atjaunot savu svārstīgo veselību.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu