Uģis Kuģis skaidro, kāpēc pirms bērna ieņemšanas māju izmazgā ar govs izkārnījumiem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Krišnaīts un attiecību konsultants Uģis Kuģis žurnālam "Privātā Dzīve" skaidroja, kāpēc pirms bērna ieņemšanas māja jāizmazgā ar govs izkārnījumiem.

Uģis Kuģis skaidroja, ka bērna ieņemšanas dienā jāievēro arī īpaša diēta: "Jāēd kičari – rīsu maisījums ar lēcām, dārzeņiem un garšvielām. Tas nodrošina vīrietim veselīgus un spēcīgus spermatozoīdus, kā smejoties saku, pilnas patronas." Jāsagatavo arī vide mazuļa ieņemšanai.

"Šajā dienā māju izmazgā ar gavi – govs kakām. Tās var nopirkt īpašā veikalā pulvera veidā. To iejauc ūdenī, un tas pilda antiseptiskas funkcijas," stāsta Uģis.

Saskaņā ar vēdisko filozofiju, govs ir svēts dzīvnieks, tādēļ arī visi tā produkti nes svētību. Mazgājot grīdu ar gavi, māja saņem laimi un pārpilnību. Tiek likvidēta arī negatīvā enerģija telpās.

Kā zināms Uģis Kuģis kopā ar sievu Lindu savu ikdienas dzīvi izrāda realitātes seriālā "Ģimene burkā" un neslēpj – abi ar sievu vēlas ieņemt bērniņu, kas saskaņā ar vēdiskajām tradīcijām ir rituāliem bagāts process.

Par ģimenes netradicionālo pieeju attiecībām viedoklis ir gandrīz katram – gan to, ka abi ar sievu guļ atsevišķi, gan to, ka mīļoto kailu viņš tā arī nekad nav redzējis. Piedaloties realitātes seriālā, Uģis vēlas atklāt savus apsvērumus, kāpēc viņa dzīvē tradīcijām un rituāliem ir tik liela nozīme.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu