HK "Rīga" jauno MHL sezonu sāk ar zaudējumu savā laukumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: hkr.lv

"Rīgas" komanda otrdien ar zaudējumu sāka jauno Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) sezonu.

Rīgas vienība Piņķos ar rezultātu 2:3 (1:2, 0:0, 1:1) atzina Stupino "Kapitan" pārākumu.

Jau pēc nospēlētām 44 sekundēm laukuma saimnieki nonāca iedzinējos, bet astotajā minūtē bija iepakaļus ar 0:2. Kad līdz pirmā perioda beigām bija palikušas 33 sekundes, Klāvs Veinbergs apspēlēja vairākus pretiniekus un no zonas vidus trieca ripu vārtos - 1:2.

Trešā perioda 13.sekundē Ģirts Silakalns vārtu priekšā pacīnījās par atlēkušo ripu un ar atkārtotu metienu raidīja to mērķī, panākdams 2:2. Tomēr četras minūtes pirms pamatlaika beigām pretinieki atgriezās vadību, kuru nosargāja līdz pat finālsvilpei.

Latvijas vienībai šajā mačā bija izteikts pārsvars metienos (50/23) un uzvarētājos iemetienos (32/19).

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti.

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 13.vietu Rietumu konferencē un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Pēc iepriekšējās MHL sezonas Latvijas komandā ir notikušas visai ievērojamas pārmaiņas. Treneru korpusā pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" komandā ir atgriezušies galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņas asistents Aleksandrs Ņiživijs, bet par vārtsargu treneri turpinās strādāt Nikolajs Žurkovs. Komandas menedžera funkcijas turpinās pildīt Juris Opuļskis.

Spēlētāju sastāvā no iepriekšējās sezonas pieteikumā ir palikuši 14 hokejisti, bet klāt nācis 21 jauns hokejists, un līdz ar to arī ir samazinājies komandas vidējais vecums. Pilnībā ir mainījusies vārtsargu līnija, bet arī aizsardzībā un uzbrukumā ir ievērojamas izmaiņas.

MHL 13.sezonas kalendārs paredz, ka katra komanda regulārajā čempionātā aizvadīs 64 spēles (32 mājās, 32 izbraukumā). "Rīgas" komanda spē

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu