VIDEO ⟩ Skaistkalnē kāds vīrietis uzkāpj uz tilta konstrukcijām un sarīko traci ciemā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdien, 5. septembrī, kāds Skaistkalnes iedzīvotājs alkohola reibumā bija uzrāpies uz tilta konstrukcijām un apdraudēja savu dzīvību, vēstī raidījums "Degpunktā".

Skaistkalnes centrā dzīvo kāds 40 gadus vecs vīrietis Jānis. Vietējie viņu raksturo kā problemātisku un traucējošu. Blakus viņa mājvietai ir veikals, kura pārdevēja regulāri cieš no nemiera cēlāja garastāvokļa svārstībām.

"Man ir ļoti grūti strādāt. Es strādāju ikdienā ar naudu un cilvēkiem. Ja viņš ienāk manā uzņēmumā, paver durvis, var kaut ko uzbļaut, cilvēku klātbūtnē mani aizvainot.

Es arī šodien zvanīju Skaistkalnes pagasta pārvaldniecei, viņa man liek rakstīt policijā iesniegumu par viņa rīcību," stāsta veikala pārdevēja.

Sieviete uztraucas arī par bērniem, kas nāk uz veikalu pirkt našķus. Viņai bail, ka Jānis viņus apdraud:

"Šeit nāk bērni pirkt konfektes. Viņi citreiz gaida ārpusē, kamēr kāds cits ir veikalā. Es uzskatu, ka viņš rada nedrošības sajūtu arī bērniem."

Ap plkst. 19.00 Jānis izlēma pievērst sev papildu uzmanību. Rīdziniece Sintija, caurbraucot ciemu, fiksēja incidentu uz tilta, kas ved pār Mēmeles upi un savieno Latviju ar Lietuvu. Vīrietis uzkāpa uz tā konstrukcijām, un operatīvajiem dienestiem viņu nācās glābt.

"Pietuvojāmies tiltam un skatāmies, ka mūsu vietējais cilvēks Jānis ir iesprūdis starp tilta pāļiem. Bija necenzēti saucieni policistu un ātrās palīdzības darbinieku virzienā.

Ugunsdzēsējs tika ietērpts speciālajā tērpā un izglāba viņu. Šī nav pirmā reize, un, man liekas, ka šī jau ir otrā reize, kad viņš tiek celts no tilta. Vietējie jau runā, ka vīrietim ir mīlas sirdsēsti, jo viņam ir ļoti pieprasīta sieva."

Jāņa sieva Andra savu laulāto nav redzējusi, kopš viņu aizveda operatīvie dienesti. Viņa ļoti grib zināt, kur atrodas mīļotais, taču viņš neceļ klausuli.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu