Alla Pugačova sirsnīgā ierakstā piemin mūžībā aizgājušo draugu - scenogrāfu Borisu Krasnovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

61 gada vecumā mūžībā devies pazīstamais krievu producents un scenogrāfs Boriss Krasnovs, kurš bija cieši saistīts ar Krievijas estrādes zvaignzi Allu Pugačovu.

Boriss Krasnovs nomira paliatīvās aprūpes centrā. Mākslinieks bija inficējies ar Covid-19, pavisam nesen pārcietis insultu un paralizēts smadzeņu bojājumu dēļ. Sirsnīgus vārdus par Krasnovu vietnē "Instagram" publicēja Alla Pugačova, kurai bija ciešas attiecības ar scenogrāfu. 

"Ardievu, mans dārgais draugs. Talantīgs, ekscentrisks, vienmēr gatavs radīt kaut ko traku un interesantu. Man tevis nekad nebūs par daudz. Žēl, ļoti žēl. Vārdi "bija tikai viens mākslinieks" ir tikai par tevi," rakstīja Pugačova.

Boriss Krasnovs dzimis 1961. gada 22. janvārī Kijevā. Viņš ir beidzis Kijevas Valsts mākslas institūta glezniecības fakultātes teātra un dekoratīvo nodaļu.

Savas karjeras laikā viņš iestudēja aptuveni 170 izrādes bijušās PSRS vadošajos teātros, un kopumā realizēja vairāk nekā trīs tūkstošus projektu. Krasnovs sadarbojās ar Allu Pugačovu, Valēriju Ļeontjevu, Filipu Kirkorovu, Džozefu Kobzonu, Levu Leščenko, Valēriju Meladzi, Larisu Dolinu un daudziem citiem māksliniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu