TVNET GRUPA atsāk darbu klātienē. Pret Covid-19 vakcinēti 99 procenti darbinieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
TVNET GRUPA
TVNET GRUPA Foto: TVNET

Sasniedzot 99% vakcinācijas aptveri darbinieku vidū, TVNET GRUPA atsāk darbu klātienē ofisa telpās, kas atrodas A klases biznesa centrā "Origo One".

TVNET GRUPA uz savām jaunajām mājām, biznesa centru "Origo One", pārcēlās pagājušā gada oktobrī, taču ārkārtējās situācijas laikā darbs tika organizēts no mājām, lai rūpētos par darbinieku drošību un veselību.

TVNET GRUPA darbinieki aktīvi ir izmantojuši iespēju vakcinēties, sasniedzot 99% vakcinācijas aptveri darbinieku vidū. Kopš darbs atkal tiek organizēts klātienē, ofisa telpās ļauts uzturēties tikai vakcinētajiem darbiniekiem un apmeklētājiem bez saslimšanas pazīmēm, lai maksimāli samazinātu inficēšanās risku. 

TVNET mediju grupas valdes locekles Zanes Bārtnieces komentārs: "Šodiena mums visiem ir svētku diena, jo svinam kopā sanākšanu. Sajūtas ir diezgan sirreālas, jo šādā sastāvā kopā neesam redzējušies vairāk kā gadu un darbs no mājām nupat šķiet tik ierasta norma.

Esmu pateicīga un lepna, ka pārstāvu tādu darba vietu un komandu,

kurā ir tik liels vakcinēto īpatsvars un nemaz nevaru iedomāties savādāk, ņemot vērā mūsu misiju sabiedrībā. Paldies kolēģiem par darbu un izturību šajā laikā!"

Mēs, TVNET GRUPA, aicinām ikvienu sabiedrības locekli būt atbildīgam pret savu un citu veselību un uzticēties zinātnei, izvēloties par labu vakcinācijai, lai kopīgiem spēkiem pēc iespējas ātrāk pārvarētu Covid-19 pandēmiju!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu