Mihaela Šūmahera sieva pirmo reizi atklāj, kā norit dzīve pēc traģiskā slēpošanas negadījuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels un Korinna Šūmaheri
Mihaels un Korinna Šūmaheri Foto: GUSTAU NACARINO/REUTERS

Sacīkšu leģendas Mihaela Šūmahera sieva Korinna Šūmahere platformas "Netflix" topošajā dokumentālajā filmā par F1 braucēja dzīvi skaidroja, kā norit dzīve pēc traģiskā slēpošanas negadījuma.

Jaunā filma par sacīkšu leģendas Mihaela Šūmahera dzīvi ir emocionāla, un tā sniedz ieskatu viņa dzīvē, karjerā un 2013. gadā notikušajā slēpošanas negadījumā.

Mihaela sieva Korinna Šūmahere pēc negadījuma nepārtraukti ir bijusi blakus savam vīram, tomēr ģimene līdz šim nav publiski runājusi par notikušo.

"Es nekad neesmu vainojusi Dievu notikušajā. Tā bija neveiksme. Vienmēr ir briesmīgi, ja domā: "Kāpēc tas notiek ar Mihaelu vai mums?" Bet kāpēc tad tas notiek ar citiem cilvēkiem? Protams, man ik dienas pietrūkst Mihaela. Bet ne tikai man viņa pietrūkst. Ir bērni, ģimene, viņa tēvs, visi apkārtējie. Es domāju, ka visiem pietrūkst Mihaela, bet viņš ir šeit. Savādāks, bet viņš ir šeit, un tas mums dod spēku, es uzskatu."

Korinna jaunajā dokumentālajā filmā atklāj arī vienu no pēdējām lietām, ko Mihaels teicis īsi pirms negadījuma.

"Īsi pirms tam, kad tas notika, viņš man teica: "Mēs varētu lidot uz Dubaiju un tur izlēkt ar izpletni!" sacīja Korinna.

Viņa arī atklāja, kā ģimenei šobrīd klājas: "Mēs esam kopā. Mēs dzīvojam kopā mājās. Mēs darām visu iespējamo, lai Mihaelam kļūtu labāk un viņš justos ērti. Un lai viņš vienkārši justos kā mūsu ģimenes sastāvdaļa, mūsu saikne. Es darīšu visu iespējamo, lai viņam būtu labi. Mēs visi to darīsim."

"Mihaels mūs vienmēr sargāja, un tagad mēs sargājam Mihaelu," piebilda Šūmahere.

Pāris apprecējās 1995. gadā, un viņiem bija divi bērni - dēls Miks un meita Džīna-Marija. Filma par Šūmahera dzīvi pirmizrādi piedzīvos platformā "Netflix" 15. septembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu