Pēc 13 gadiem Britnijas Spīrsas tēvs atkāpjas no aizbildņa statusa (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīras tēvs un aizbildnis Džeimijs Spīrss iesniedzis pieteikumu tiesā izbeigt viņa aizbildniecību.

69 gadus vecais Spīrss izmaiņas skaidro, balstoties uz "nesenajiem notikumiem, kas saistīti ar aizbildniecību", ieskaitot to, ka Spīrsa pati lūgusi tiesai atcelt "pazemojošo aizbildniecību".

Spīrss norādīja, ka viņas meitas situācijas apstākļi ir mainījušies, un vairs neesot nepieciešamības turpināt aizbildniecību. 

"Spīrsas jaunkundze tiesai ir norādījusi, ka vēlas atgūt kontroli pār savu dzīvi bez aizbildņa," teikts pieteikumā. 

Prasība par aizbildniecības izbeigšanu būtu jāapstiprina Losandželosas apgabala Augstākās tiesas tiesnesei Brendai Penijai. 

Kā zināms, Spīrss ir aizbildnis pār meitas īpašumiem, kuru vērtība ir lēšama 60 miljonos ASV dolāru (aptuveni 51 miljons eiro).

Jau vēstījām, ka jūnija beigās Spīrsa sāka cīņu pret "ļaunprātīgu" aizbildniecību, kas 13 gadus kontrolējusi viņas dzīvi.

Spīrsas tēvam ar tiesas lēmumu piešķirtas aizbildniecības tiesības pār savu meitu pēc tam, kad 2008. gadā dziedātāja piedzīvoja garīga rakstura problēmas un tika uz laiku ievietota slimnīcā. Kopš tā laika aizbildniecība ir pagarināta vairāk nekā 10 gadus.

Reaģējot uz notiekošo, pasaulē aizsākusies kustība #FreeBritney.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu